19. TKG programına katılan konuk girişimciler, 13 Mayıs 2016 Cuma günü gerçekleşen OSTİM ziyareti sırasında, temsilcisi oldukları kurumlar adına OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı ORHAN AYDIN  (soldan 4.) ile İşbirliği Protokolu imzaladı.

19. TKG heyet başkanı Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ (sol başta) ve Konya Ticaret Odası önceki dönem başkan yardımcısı BİLAL İSMAİL HAYDAROĞLU  (soldan 5. ) protokol imza törenine katılarak, taraflara hayırlı olmasını ve başarılı işlere yol açmasını diledi.

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar arasında bulunan  Arnavutluk-Türkiye İş Konseyi Başkanı ERİON ÇEREKJA (soldan 3.), Kırım Uluslararası İşadamları Birliği (JIA)  Genel Müdürü ARSEN ISMAILOV  (sağdan 2.) ve Azerbaycan Hükümeti Milli İşadamları Konfederasyonu temsilcisi EMİL ISMAYILOV (soldan 2.) OSTİM Organize Sanayi Bölgesi İdaresi ile  İşbirliği Protokolu imzalamaktan duydukları memenuniyeti ifade ederek, karşılıklı işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunmaya söz verdiler.

19. TKG programına katılan konuk girişimcilerin OSTİM  ziyaretinin ayrıntılı haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için OSTİM Gazetesine ait bu linkinin tıklanması yeterli olacaktır.

19. TKG programına katılan girişimciler heyeti  başkanı Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ  (sol başta)  Ankara'da bulundukları sırada; 5 bin işletme, 17 ana sektörün bulunduğu, 50 binden fazla kişinin istihdam edildiği, başkentin girişimci merkezi OSTİM'i ziyaret ederek, faaliyetleri hakkında bilgi almaktan duyduğu memnuniyeti  belirtti.

OSTİM web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

OSTİM Organize Sanayi Gazetesinin Mayıs 2016 sayısının 9. sayfasında yeralan ziyaret ve protokol imza töreninin fotoğraflı haberine ulaşmak için lütfen bu linki tıklayınız.

Sanayi Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten  ulaşılmaktadır.

Cemiyet Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı OSTİM ziyareti haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Anadolu Raylı Ulaşım Sistemleri (ARUS) internet sitesinde yayınlanan  19. TKG heyetinin  OSTİM ziyareti haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Etkinlik Gazetesinde yayınlanan OSTİM ziyareti haberine ulaşmak  için lütfen tıklayınız.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 9-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yirmiiki ülkeden  elli girişimci katılmıştır.

19. TKG programına Bulgaristan'dan  katılan  DZHANER (CANER) HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.