alt

TOBB tarafından  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler 13 Mayıs 2016 Cuma günü OSTİM'i ziyaret ederek  fabrikaları  ziyaret etti ve üretici şirketlerin temsilcileri ile ikili iş görüşmeleri yaptı.

Heyet üyeleri, Ankara'da bulundukları sırada; 5 bin işletme, 17 ana sektörün bulunduğu, 50 binden fazla kişinin istihdam edildiği, başkentin girişimci merkezi OSTİM'i de ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve yararlı görüşmler yaptı. 

alt

OSTİM OSB  Yönetim Kururlu Başkanı ORHAN AYDIN  (sağdan 2.) ve  OSTİM Bölge Müdürü ADEM ARICI  (sağ başta) tarafından karşılanan 19. TKG programı katılımcıları  OSTİM'i tanıtım filmini izledi ve  yapılan sunumu  dinledi.

Sunumun ardından bölge sanayicileri kendilerini tanıtarak, faaliyet gösterdikleri sektörler hakkında bilgi verdi  ve yeni işbirlikleri kurmak için  hazır olduklarını belirti.

OSTİM web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

19. TKG programına Bulgaristan'dan katılan   DZHANER HASANOV MEHMEDOV (sol başta), heyet başkanı ŞENER SARİ (soldan 2.) ve AYAN BASRİ SAKALLA (sağ başta) OSTİM Yönetim Kururlu Başkanı ORHAN AYDIN'a  gösterilen ilgi nedeeiyle teşekkür ederek, heyet üyeleri adına işlemeli ahşap tabak sundu. 

OSTİM Gazetesinde yayınlanan ayrıntılı ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yirmiiki ülkeden katılan elli girişimci OSTİM'de üretim yapan firmaların sahipleri ve yöneticileri ile tanışarak verimli iş göüşmeleri yaptı.  

19.Türkçe Konuşan Girişimciler heyeti  OSTİM Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmeleri programına katılmaktan ve çok sayıda OSTİM firmasının sahibi ve yöneticisi ile tanışmaktan memnun oldu.  

İkili iş görüşmelerinin ardından  konuk heyet üyeleri için ilgilendikleri sektörler dikkate alınarak, OSTİM  Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalara ziyaretler düzenlendi.

OSTİM Organize Sanayi Gazetesinin Mayıs 2016 sayısının 9. sayfasında yeralan ziyaret ve protokol imza töreninin fotoğraflı haberine ulaşmak için lütfen bu linki tıklayınız.

alt

19. TKG programına Afganistan'dan katılan  FAZEL RAHMAN ORAZ (ortada) ve NECİBULLAH ATAI (sağda) OSTİM'in ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmelerinde çok sayıda firma  yetkisi ile göüşerek, yararlı bağlantılar kurdu.

Cemiyet Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı OSTİM ziyareti haberine bu linkten ulaşmak mümkündür. 

19. TKG programına Kırım'dan katılan KAMAL MAMEDOV (sağdan 2.) OSTİM'de düzenlenen fabrika ziyaretlerinde teknik  ayrıntılar hakkında bilgi aldı. 

Sanayi Gazetesinde yayınlanan OSTİM ziyaretinin fotoğraflı haberine bu linkten  ulaşılmaktadır.

alt

OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı ORHAN AYDIN, yaptığı konuşmada;   "aynı dili konuşan, aynı değerlere inanan insanların bölgeye gelmesinin önemine işaret etti. Başkan Aydın, “Biz de bu anlamda sizlerle iş yapabilmek, sizlere bir hizmetimizin dokunmasından gerçekten çok memnuniyet duyarız. Bir gönül birlikteliğimiz, gönül coğrafyamızın içimizi hareketlendirdiği hisler var. Ama bu tek başına yetmiyor! Birbirimizle alışveriş yapabilirsek, birbirimizle iş ilişkisi geliştirebilirsek, haberleşirsek, irtibat sağlayıp, ortak güç oluşturabilirsek; bu, hepimiz için daha anlamlı oluyor." dedi.

Etkinlik Gazetesinde yayınlanan OSTİM ziyareti haberine ulaşmak  için lütfen tıklayınız.  

19. TKG programına Bulgaristan'dan  katılan  CANER HASANOV MEHMEDOV, 19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

İkili iş görüşmelerinin ardından  konuk heyet üyeleri için ilgilendikleri sektörler dikkate alınarak, OSTİM  Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalara ziyaretler düzenlendi.