alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk heyet üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği'nin 72 . Genel Kurulu'na toplantısına  iştirak ederek,  genel kurul delegelerini selamladı.

19. TKG heyeti TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi  spor salonunda yapılan ve  özel davetli olarak katıldıkları TOBB Genel Kurul toplantısında   VIP locada konuk oldu.

alt

19. TKG programına Yunanistan Batı Trakya'dan  katılan SELAHATTİN AYVAZ (solda), Bulgaristan'dan katılan  heyet başkanı SHENER SABRİ   (sağda) ve DZHANER (CANER)  HASANOV MEHMEDOV (ortada) TOBB'un 72. Genel Kurul çalışmalarını izlerken dostluklarını geliştirme fırsatını da değerlendirdi.

alt

Bulgaristan'dan  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 72. Genel Kurulu  11 Mayıs 2016 Çarşamba günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi salonunda yapıldı. Genel Kurul toplantısı hakkında ayrıntılı bilgilere ve farklı fotoğraflara ulaşmak için TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan haberin linkinin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

19. TKG heyetinde yer alan üyelerden Afganistan'dan MOHAMMAD YOUSUF YOUSUFI (sağ başta), Kosova'dan FURKAN ERGÜLER (sağdan 2.), Arnavutluk'tan ERİON ÇEREKJA (sağdan 3.) ve heyet başkanı ŞENER SABRİ (sağdan 4.) TOBB genel kurulunda konuşma yapan siyasetçileri ilgiyle dinledi. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe kOnuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan ULUKMAN BAPAEV (sol başta), NURLANBEK DAMİNOV (soldan 2.), TALANTBEK KEMELOV (soldan 3.), Özbekistan'dan  AZİZ YODGOROV (sağdan 2.) ve Kazakistan'dan YERBOL JABOLDİNOV (sağ başta) Plaket Töreni öncesinde TOBB'un bahçesinde genel kurul delegeleri ile tanıştı.

alt

19. TKG programına katılan konuk girişimciler 10 Mayıs 2016 Salı günü TOBB binasında düzenlenen "72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni"ne katılarak, TOBB camiasını yakından tanıma fırsatı buldu.

alt

19. TKG programına Özbekistan'dan katılan ABRORJON AZIMOV  (sağ başta) ve AZİZ YODGOROV (sağdan 2.) plaket törenini İran temsilcisi MORAD SAR KHEİR KHİABANİ  (sağdan 3.) ile birlikte izledi.   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) 10, 20 ve 33'üncü yılını doldurmuş delegelere yönelik "72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni", TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katımıyla TOBB konferans salonunda gerçekleştirildi.​

Plaket Töreni ile ilgii ayrıntılı bilgilere ve farklı fotoğraflara ulaşmak için  bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'tan katılan HIDAYAT BAKR QANBAR(solda) ve KKTC temsilcisi NECDET ERGÜN  (sağda) TOBB Genel Kurul etkinlikleri sırasında Plaket Töreni saatini beklerken işbirliği yapma fırstalarını konuştular.