alt

19. TKG programına katılan konuk girişimciler 11 Mayıs 2016 Çarşamba günü yapılan 72. TOBB Genel Kurulu'na katılarak, delegeleri  selamladı ve   konuşmaları izledi.

Bulgaristan'dan  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  (soldan  5.)19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Genel Kurul salonu önündeki bahçede  anı fotoğrafları için hazırlanan TOBB logosu ile fotoğraf çektiren 19. TKG heyeti üyeleri yeni gelişen dostlukların heyecanını ve mutluluğunu paylaştı.

alt

TOBB tarafından 9-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında  Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düznelenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yirmiiki ülkeden elli girişimci iştirak etmiştir. 

alt

19. TKG programına Kosova'nın Prizren şehrinden katılan FURKAN ERGÜLER (solda) TOBB ETÜ Sosyal Tesislerde sunulan Genel Kurul Öğle Yemeğinde Tacikistan'dan dönem arkadaşı MAMURZHON SHARİPOV'a  (sağda) üniveriste öğrenimini taamladığı Anlara hakkında bilgi verdi.         

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 72. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi salonunda yapıldı. Genel Kurul toplantısı hakkında ayrıntılı bilgilere ve farklı fotoğraflara ulaşmak için TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan haberin linkinin tıklanması yeterli olacaktır. 

19. TKG programına Bosna Hersek'ten katılan EDIN BJELOPOLJAK (solda) ile Karadağ'dan katılan FARİS  MURATOVİÇ (sağda) TOBB Genel Kurul toplantısını birlikte iizledi.

alt

19. TKG programına KKTC'den katılan NECATİ ÖZKAN (önde) yaptığı selfiler (özçekim) ile dönem arkadaşları için özel bir fotoğraf serisi yapmış oldu.

19. TKG üyesi NECATİ ÖZKAN,  yiyecek içecek sektöründe internet üzerinden hizmet veren, hedef kitlesi olan üniversite öğrencilerinin web sitesi üzerinden yemek siparişlerini verdikleri sırada çeşitli promosyonlar sunan e-ticaret şirketi kurucusu ve yöneticisidir. Bu girişim modeli uluslararası girişimcilik yarışmalarında finale kadar yükselmiştir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir.