alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına İran'ın Tebriz şehrinden katılan girişimciler NASSER POUR ABBAS VAFA (sol başta),  HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ (sağdan 2.) ve MORAD SAR KHEİR KHİABANİ (sağ başta) 13 Mayıs 2016 Cuma günü  "Düzce Tanıtım Günleri" ziyareti sırasında  heyeti kabul eden ve yakından ilgilenen   Düzce Valisi ALİ FİDAN'a işlemeli bir tabak sundu.

alt

19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ULUKMAN BAPAEV (sol başta), TALANTBEK KEMELOV (soldan 2.), NURLANBEK  DAMİNOV  (sağdan 2.) ve ZHOODAR OMOSHOV (sağ başta)  Düzce Valisi ALİ FİDAN'a heyet üyeleri adına  keçeden yapılmış  bir duvar panosu armağan etti.

alt

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ  (soldan 2.) Düzce Valisi  ALİ FİDAN'a  (sol başta)  heyet üyelerine göstermiş olduğu yakın ilgi nedeniyle teşekkür ederek, dönem arkadaşları ile birlikte Düzce ilini ziyaret etme sözü verdi. 

19. TKG heyetinin Düzce Tanıtım Günleri'ni ziyaret etmesi konusunda Düzce Valiliği'nin web sitesinde  yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

TRT1 haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret  haberine  bu linkten ulaşılmaktadır. 

Düzce TSO web sayfasında yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girimciler programına katılan konuk girişimciler Konya Ticaret Odası önceki dönem başkan yardımcısı BİLAL İSMAİL HAYDAROĞLU'nun (sağ başta, ayakta) eşliğinde Düzce Valiliği'nin standını ziyaret ederek, Vali ALİ FİDAN ile hatıra fotoğrafında buluştu. 

Vali ALİ FİDAN  3 Eylül 2016 tarihinde Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı olarak görevlendirildi. Ayrıntılar için  bu linki tıklamak yeterli olacaktır. 

alt

Konuk girişimciler kendilerine  Düzce'yi  tanıtan  ve Düzce şehrinin ziyaret edilmesi için çok önemli özellikleri olduğunu vurgulayarak, iline davet eden Vali ALİ FİDAN ı ilgiyle dinleyerek, çeştili sorular yöneltti. 

Düzce Valisi  ve Düzce TSO yetkilileri 19. TKG heyetine başta fındık olmak üzere  Düzce'de yetişen yerel ürünlerden ikram etti.

Düzce Damla Gazetesinde yer alan 19. TKG heyetinin ziyaretine ilişkin  fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

19. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİON ÇEREKJA (soldan 2.), Kosova'dan katılan  LEVENT GAŞ  (soldan 3.),  ile Irak'ın Musul şehrinden 9. TKG programına katılan MAZEED M.A. AZEZ KASAPOĞLU (sağdan 3.) ve  14. TKG programı katılımcısı ALİ SHUGGA AL RAWİ  (sağdan 2.)  Düzce Tanıtım Günlerine katılan üretici firmaları ziyaret ederek, doğal ürünler hakkında bilgi aldı.     

Bulgaristan'dan  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG ailesine çok zengin bir fotoğraf arşivi sunan değerli arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.

19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için lütfen tıklayınız.