alt

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri 19. TKG programına katılan konuk girişimcileri 13 Mayıs 2016 Cuma günü Ankara'da Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Düzce Tanıtım Günleri etkiliğine  davet etti.  

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yirmiiki ülkeden katılan elli girişimcinin Düzce Tanıtım Günleri etkinliğine katılması haberi Düzce TSO web sayfasında  yayınlanmaktadır.  

Düzce TSO  haberinde yeralan farklı fotoğraflara ulaşmak için bu inkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

19. TKG heyetinin Düzce Tanıtım Günleri'ni ziyaret etmesi konusunda Düzce Valiliği'nin web sitesinde  yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

TRT1 haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret  haberine  bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcıları Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası'nın  stantını da ziyaret ederek bilgi aldı. 

Düzce Valiliği'nin öncülüğünde, Düzce Belediyesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve bazı kamu kuruluşlarının ortaklaşa olarak Ankara'da düzenlediği Düzce Tanıtım Günleri'nde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası da stant açtı.

Düzce TSO web sayfasında yayınanlan Düzce Tanıtım Günleri haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

Konuk girişimciler Albedo Fındık, Balarısı Gıda, Ralila Gıda, Divapan, İksirke ve Yolcular Gıda stantlarında firmalar hakkında bilgiler alan iş adamları, Düzce Tanıtım Günleri stantlarını ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

alt

19. TKG programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (sağ başta) ve heyet üyeleri  Düzce'de üretim yapan hafif  binek araçlar ve motorsiklet  firmasının standında sergilenen ürünleri yakından inceledi ve yetkilelerden bilgi aldı.  

alt

19. TKG programına Kırgızistan'an katılan NURLANBEK  DAMİNOV (sol başta), Irak Kerkük temsilcileri AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (soldan 2.) ile HIDAYAT BAKR QANBAR (soldan 4.) ve Afgansitan'dan  MOHAMMAD HASSAN NAZARI (soldan 3.)  Düzce Tanıtım Günlerinde cam ürünler stantı kurarak tanıtım yapan firmanının ürünlerini yakından inceledi.

Bulgaristan'dan  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir.

alt

19. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİON ÇEREKJA (soldan 2.), Kosova'dan katılan  LEVENT GAŞ  (soldan 3.),  ile Irak'ın Musul şehrinden 9. TKG programına katılan MAZEED M.A. AZEZ KASAPOĞLU (sağdan 3.) ve 14. TKG programı katılımcısı ALİ SHUGGA AL RAWİ  (sağdan 2.) Düzce Tanıtım Günlerine katılan üretici firmaları ziyaret ederek, doğal ürünler hakkında bilgi aldı.     

alt

DEİK Türkiye Arnavutluk İş Konseyi Başkanı ERİON ÇEREKJA (sağ başta) doğal bal üreticisi firma  temsilcileri ile görüşerek, işbirliği olanaklarını araştırdı.