alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Azerbaycan'dan katılan Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (ortada) ve eşi MAHBUBA ABULGASANLI  (solda) ile birlikte 11-19 Temmuz 2016 tarihlerinde Bodrum'un Yalıkavak beldesinde Golden Age Otel'de tatil yaptı.

alt

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Azerbaycan'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen  Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (sağdan 2.) T.C. Bakü Büyükelçiliğinde, Ticaret Müşavirliğinde Müşavir Yardımcısı olarak görev yapmakadır.

alt

Dr. ELSHEN EBULHESENLİ ve eşi  Yalıkavak'daki  ünlü yat limanı ve alışveriş merkezi  Palmarina  ile Palmalife Otel'i  gezerek, Azeri işadamı tarafından yaratılan bu önemli yatırımı beğendi.   

ELSHEN EBULHESENLİ  Bodrum, yalıkavak, Türkbükü gibi  yakın bölgedeki  yerleşkeleri  eşi ile birlikte gezerek, birlikte görev yaptığı ticaret müşavirlerinin ailelerini de  ziyaret etti. 

6. TKG heyet başkanı Dr. ELSHEN EBULHESNELİ ve eşinin Bodrum tatili anılarına ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkin tıklanması gerekecektir.

alt

Türkiye'deki kalkışma nedeniyle tatillerini yarıda keserek, Bakü'ye dönem Dr. ELSHEN EBULHESENLİ arkadaşımıza "gene bekleriz"  diyoruz.