alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ (solda) 11-17 Temmuz 2016 tarihlerinde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Kırkpınar Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık Sanayi Fuarını  ziyaret etti.

alt

19. TKG heyet başkanı ŞENER SABRİ (sağ başta)  16. Edirne Tarım ve hayvancılık Fuarını  Edirne TSO Yönetim Kurulu Başkanı RECEP ZIPKINKURT (soldan 2.) ile birlikte gezdi ve fuarda stant kurarak ürün tanıtımı yapan  frma yetkililerinden bilgi aldı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu yıl 16. kez düzenlediği Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarına Traktör ve Tarım Ekipmanları, Otomobil, Beyaz ve Kahverengi Eşya, Elektronik Aletler, Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri, İşlenmiş Gıda Ürünleri üreticisi firmalar katılarak tanıtım yaptı.

Fuarı komşu ülkeler Yunanistan ve Bulgaristan'dan gelen konuklar da ziyaret etti.

Edirne TSO web sayfasında yer alan fotoğraflı fuar haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABARİ (soldan 2.)  16. Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık  Sanayi Fuarını Bulgaristan'ın  Edirne Başkonsolosu ve Haskovo Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile birlikte ziyaret etti. 

Fuar ziyareti sırasında Edirne Belediye Başkanı, Edirne Valisi ve Edirne TSO Yönetim Kurulu Başkanı ile görüşen ŞENER SABRİ ve Bulgaristan heyetine gösterilen ilgi nedeniyle teşekkürlerini ifade etti.

19. TKG programı ŞENER SABRİ'nn Edirne fuar izlenimlerine ait farlklı fortoğraflara değerli arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmakatdır.

TOBB tarafından 9-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında  Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'a düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenenBulgaristan'dan  ŞENER SABRİ,  ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. Türk-Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası,  DEİK, DTİK üyesidir.  DTİK Haskovo şehir temsilcisidir.