alt

18. TKG programından dönem arkadaşları Bulgaristan'dan EDİS EMRE (solda) ve Batı Trakya'dan GÜNER MUSTAFA  (sağda Gümülcine'de  düzenlenen DTİK Balkanlar Girşimci Toplantısı çalışma yemeğinde buluştu. 

alt

22 Temmuz 2016 Cuma akşamı Yunan lokantası olan Asba Taverna'da düzenlenen DTİK Balkanlar Girişimci Toplantısına  katılan Gümülcine'den 17. TKG üyesi  MEHMET MOLLA ALI MEMET (soldan 2.) 18. TKG programı katılımcıları Bulgaristan'dan EDİS EMRE (sağdan 2.) ile Yunanistan temsilcisi GÜNER MUSTAFA (sağ başta)  DTİK'in Balkan ülkelerindeki faaliyetlerini değerlendirdi.

Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) Balkanlar Girişimci Toplantısı 23 Temmuz 2016 Cumartesi günü Gümülcine’deki Arcadia otelinde düzenlendi.

Thraki Post Gazetesinde yayınlanan toplantı haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler programlarına Yunanistan'dan katılan girişimciler DTİK Gümülcine toplantsısına katılarak, örgütlenmenin önemini vurguladı.

17. TKG üyesi MEHMET MOLLA ALI MEMET (sol başta), 2. TKG üyesi İBRAHİM HALİL HASAN (soldan 2.) ve 18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA (soldan 3.) Gümülcine toplantısına Bulgaristan'dan katılan  8. TKG programı üyesi EDİS EMRE (sağ başta)  ile yakından ilgilendi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında, Ankara, Bursa, Adana, mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan MEHMET MOLLA ALI MEMET  gıda malları, temizlik ve hijyen ürünleri ticareti yapmaktadır. Gümülcine Komotini Ticaret Odası üyesidir. 

Ankara, Nevşehir ve Kayseri'de düzenlenen 2. TKG programına katılan İBRAHİM HALİL HASAN  dayanıklı  tüketim malları, beyaz eşya, uydu sistemleri ve elektrikli ev aletleri ticareti yapan şirket sahibidir.

alt

DTİK Balkanlar Gişrimci Toplantısına konuşmacı olarak DTİK Balkanlar Bölge Komitesi Başkanı Ömer Süsli, DTİK Balkanlar Komite Başkan Yardımcısı ve Yunanistan Temsilcisi Levent Sadık Ahmet, DTİK İcra Komitesi Üyesi Berna İlter ve Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı katıldı. 

Gündem Gazetesinde yayınlanan DTİK toplantısının  fotoğraflı haberine ulaşmakiçin bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

İskeçe ve Gümülcine’den olmak üzere bir çok Batı Trakyalı iş adamının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya katılanlar arasında Atina Ticaret Müşaviri Evren Subaşı, Selanik Ticaret Ataşesi Mehmet Serkan Buralı’nın yanı sıra Romanya, Makedonya, (FYROM) Bulgaritan, Sırbistan, Kosova, Hırvatistan, Bosna-Hersek ve Arnavutluk ülkerinden DTİK üyeleri yer aldı. 

DTİK Balkanlar Komitesi Gümülcine Giişimciler Toplantısına ait farklı fotoğraflara ulaşmak için 18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA'nın facebook sayfasının ziyaret edilmesi yeterli olacaktır.  

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. TKG programına Batı Trakya Bölgesindeki  Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA (solda) madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir. 

TOBB tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında, Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE (sağda),  ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibidir.  Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD (Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Vekili  ve DTİK Balkanlar Komitesi  üyesidir.