alt

8. TKG programı üyesi  ERTHAN TANİOR ABDURAMAN'ın (sağda) karısı  MERİÇ ABDURAMAN (solda) Romanya Demokrat Türk Birliğinde Hukuk Komisyonu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

TKG Köstence buluşmasına eşi ile birlikte katılan MERİÇ ABDURAMAN Köstence programı kapsamında gerçekleşen  T.C.  Başkonsolosluğu ve Yunus Emre Enstitüsü  ziyaretlerimize de eşlik ederek, destek vermiştir.

TOBB tarafından düzenlenen 8. TKG programına Romanya'nın Köstence şehrinden katılan ABDURAMAN ERTHAN TANİOR İstanbul Gazi Osmanpaşa  Lisesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim görmüştür. Faaliyet alanı otomotiv yedek parça, elektrikli ev eşyaları ve  soba olan şirket ortağıdır. Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği Üyesidir. 

alt

16. TKG üyesi  ERDAL MUTALİP'in (sağda) karısı  SELMA MUTALİP (solda T.C. Köstence Başkonsolosluğunda sekreter olarak görev yapmaktadır. Başkonsolosluk ziyartetimizn ev sahipliğini üstlenen ve Yunus Emre Enstistüsüğ ,le yaptığımzı toplantıya iştirak ederek, destek veren  SELMA MAUTALİP'e çok teşekkür ederiz.

TOBB tarafından Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'nın Köstenceşehrinden katılan ERDAL MUTALIP,  inşaat malzemesi toptan ve perakende ticareti yapan şirket ortağıdır.  
 
Isıtma ve sıhhi tesisat malzemeleri sektöründe Romanya genelinde distribütörlük yapmakta olan ERDAL MUTALİP   Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği Üyesidir. 

alt

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına  Köstence'nin Mecidiye ilçesinden katılan FEUZİ ISMAİL (solda) karısı SELVİNAS ISMAİL  (sağda)  ile birlikte sahibi oldukları Sultan Prodexim pasta ve unlu mamüller fabrikasını işletmektedir. Ürünlerini Romanya  genelinde,  Balkan ülkelerinde ve Avrupa piyasasında pazarlamaktadır. 

5. TKG programı katılımcısı FEUZİ ISMAİL   Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği Üyesidir. alt

TOBB tarafından Ankara, Malatya, Gaziantep ve İstanbul illeirnde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan  NARGİS SEPTAR'ın (sağda) kocası  Bay SEPTAR (solda) TKG üyelerinin Köstence buluşmasına katılmış ve ayrıca CURTACAİ Ailesi ile birlikte TKG üyeleri için  evde akşam yemeği düzenlemiştir.  

15. TKG üyesi NARGİS SEPTAR  Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği Üyesidir.

 "Balkanlarda Türk Kadını"semmpzoyumlarına katılmak üzere  2008, 2010, 2012 ve 2016 yıllarında gerçekleştirdiğimiz Köstence ziyaretlerimiz sırasında göstermiş oldukları samimi İlgi ve özel  destekleri nedeniyle TKG üyelerimizin eşlerine gönülden teşekkür ediyoruz.