alt

TOBB tarafından düzenlenen 1. Türkçe konuşan Girşimciler programına Kerkük'ten katılan NURİ SALİHİ (sağ başta),  Kerkük Ticaret Odası Başkanı ve 5. TKG  üyesi  SABAHALDEEN AL-SALİHİ'ye (soldan 2.) İnsan Hakları Enstitüsü'nün   madalyasını takdim ederek, destekleri nedeniyle teşekkür etti.

1. TKG üyesi NURİ SALİHİ'nin  Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Kerkük İnsan Hakları Enistütütüsü'nün 13. kuruluş yıl dönemi nedeniyle 23 Nisan 2106  tarihinde Kerkük'te düzenlenen  törende, şehitlerin  aileleri, toplumda barışı destekleyen ve insanlık izleri bırakan  ve örgütü destek veren kişilere, basın üyelerine ve görsel medya temsilcilerine, gönüllü üyelere  "Gönüllü Çaba Madalyası" takılarak,  "Onur Sertifikası" sunuldu. 

alt

1. TKG üyesi NURİ SALİHİ  (arka sırada, soldan 2.) ve 5. TKG üyesi   SABAHALDEEN AL-SALİHİ   (arka sırada, soldan 4.)  madalya töreninin sonunda İnsan Hakları gönüllülerini buluşturan fotoğrafta birlikte yer aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından Ankara, Bursa, İstanbul ve Gaziantep'te düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girşimciler programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan NURİ SALİHİ  devlet ihaleleri üzerinden genel ticaret ve inşaat müteahhitliği, hastane inşaatı ve  ekipman temini, jeneratör ve elektrik pano istasyonları satış ve uygulama işleri yapan şirket sahibidir.

alt

Düzenlenen törende Kerkük Eğitim Genel Müdürlüğü, İnsan Hakları Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyelerine madalya takarak, gönüllü çalışmaları nedeniyle tebrik etti.  NURİ SALİHİ (soldan 4.) ayrıca  "Onur Sertifikası" ile ödüllendirildi.

alt

Irak Türkmen Basın Konseyi Genel Sekreteri ŞEMSETTİN KÜZECi (solda)  Kerkük'te  30 Nisan 2016  tarihinde  düzenlenen  törende, 1. TKG üyesi NURİ SALİHİ'ye  (sağda)  "Hilal Dergisi Yayın Müdürü" görevini 5 yıl gönüllü olarak üstleniş olması nedeniyle  plaket verdi.

Irak Türkmen Gazeteciler Konseyi  tarafından  ödüle layık görülen Hilal Dergisi 2006-2011 yılları arasında Kerkük Kıızılay Şubesi tarafından 109 sayı olarak yayınlanmıştı. 

1. TKG üyesi NURİ SALİHİ  25 Nisan 2016  tarihi itibariyle Kerkük il Meclisi tarafından seçilen  ve  dokuz kişiden oluşan Kerkük Yatırım Konseyi Üyeliği görevine de  başlamıştır.

NURİ SALİHİ diyor ki: "Memleketim, şehrim Kerkük ve milletime gönüllü hizmet vermekten şeref duymaktayım . Bu arada Irak dışından her yatırımcıya açık ve destek olacağımı ifade etmek isterim."

Değerli arkadaşımızı kutluyor, gönüllü çalışmalarında başarılar diliyoruz.