alt

19. TKG üyesi NEDET ERGÜN  (sağda) 20 Temmuz 2016 Çarşamba günü KKTC'de Genc TV'de Aysu Basri Akter ile darbenin ekonomi politigini konuştu, değerlendirmelerini paylaştı. 

NECDET ERGÜN  tarafından yazılan "Bu Darbeden Hayırlar Çıkabilir" başlıklı makalenin tamamına ulaşmak için  Kıbrıs Havadis Gazetesine ait bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  düzenlenen 19. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan  NECDET ERGÜN, iş girişim ve yatırım ajansı sahibidir.  Ajans; Devlet birimlerine ve özel sektöre danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Bu kapsamda Kuzey Kıbrıs’taki iş, yatırım ve ticaret fırsatları konusunda danışmanlık yapmakta, global düzeyde çözüm ortakları ve güçlü networkleri ile Kıbrıs’ta ve yurt dışındaki projelerde yerli- yabancı ortaklık ve birleşmelerin sağlanması, yatırım danışmanlığı konularında hizmet sunmakta ve  uluslararası ticaret yapmaktadır. Ayrıca gayrimenkul sektöründe yap-kirala-işlet modelinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.

19. TKG üyesi NECDET ERGÜN, Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir. Kıbrıs müzakerelerinde Kıbrıs Türk tarafının ekonomi ekibinde görev almaktadır.             

alt

11. TKG üyesi AKAN OZA  (solda) 19 Temmuz 2016 Salı günü KKTC'de BRT  TV'de BRT'de Nese Erguclu'nün "İş Yemeğiprogramına katılarak, KKTC'de ekonomik gündemle ilgili   görüş ve önerilerini  paylaştı. Programın çekimleri Merit Lefkoşa Hotel'de gerçekleşti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde  düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC temsilcisi olarak katılan  AKAN OZA aile şirketi Oza Kahve'de yönetici olarak görev yapmaktadır. 

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı  NECDET ERGÜN  (solda)  18 Haziran 2016 Cumartesi akşamı saat  20,15'te BRT'de Nese Erguclu'nün "İŞ YEMEĞİ" programına katılmıştı. Bu konuda TKG web sayfamızda yayınlanan habere ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

alt

18. TKG üyesi GİZEM ÇELİKER  AKANDERE'nin kocası  ve iş ortağı  Beksan Bekir Akandere  (solda) 7 Mayıs 2016 tarihinde KKTC'deki  taşımacılık sektörünün sorunlarını BRT kanalında  Nese Erguclu'nün hazırlayıp sunduğu "İş Yemeği"programında detaylı bir şekilde anlattı.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER   AKANDERE konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır. 

alt