alt

Kosova'dan 16. TKG üyesi BERKANT CURİ (sağda) KKTC'de bulunduğu sırada,  19 Temmuz 2016 Salı günü Kıbrıs Türk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı FİKRİ TOROS (solda) ile yaptığı röportajda Ticaret Odası Başkanına gündem ve ekonomik gelişmeler konusunda değerlendirmelerini sordu. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde  düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova temsilcisi olarak katılan BERKANT CURİ (sağda) KKTC Dışişleri Bakanı TAHSİN ERTUĞRUL (solda) ile yaptığı röportajda son siyasi gelişmeleri  ve KKTC'ye uygulanan ekonomik ambargonun etkilerini sordu.

alt

Kosova Radyo Televizyon Kurumunda görev yapan 16. TKG üyesi BERKANT CURİ  (sağdan 2.)  sınıf arkadaşları ile Girne'de Altınköy Restoran'da buluştu.

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Kosova'dan katılan BERKANT CURİ, organizasyon, klip ve belgesel çekimi, proje danışmanlığı ve kültür projeleri yürüten şirkette  yönetici ve yapımcı olarak çalışmaktadır. TRT ile bazı müzik projelerinde ortak çalışmlar yapmaktadır.