alt

19. TKG  programına Bosna Hersek'ten katılan  ALMİR MUKACA (solda),  dönem arkadaşı Makedonya temsilcisi HASAN UMER (sağda)  ile  ağabeyi 7. TKG üyesi SABİT UMER'i (ortada) 14 Temmuz  Perşembe akşamı Saraybosna'da konuk etmekten mutlu oldu. 

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe konuşan Girişimciler toplantısına Bosna Hersek temsilcisi olarak katılan ALMİR MUKACA başkent  Saraybosna'da yaşamaktadır ve  organik meyve ve meyve suyu üretimi yapan, evlere doğrudan dağıtım yoluyla organik  ürünler ticareti yapan  şirket sahibidir. Bosna Hersek Federasyonu Ticaret Odası ile Organik Gıda Üreticileri  Derneği üyesidir.

alt

10-15 Temmuz 2016 tarihleri arasında Arnavutlık, Karadağ ve Bosna Hersek'i ziyaret eden SABİT UMER (sağda) ve HASAN UMER (solda) kardeşler, Bosna  Hersek ziyareti sırasında 19. TKG programından  dönem arkadaşları ALMİR MUKACA (ortada) ile görüşerek ortak anılaraını canlandırmaktan memuniyet duydu. 

TOBB tarafından düzenlenen 19. TKG programı katılımcısı HASAN UMER  ve   7. Türkçe Konuşan Girişimcler Programına Makedonya'dan katılan  SABİT UMER   temizlik malzemesi ( bulaşık süngeri, temizlik bezleri, yer bezleri, sünger vb) üretimi yapan ve tüm Balkan ülkelerine ihraç etmekte olan  aile şirketinin paydaşlarıdır.