alt

Uzak yolculuklarda tenkik gemi adamı olarak aylarca açık denizde seyir halinde kalan 1. TKG  Üyesi SEIHAN MENALİ (sağda) ile  26 Mayıs 2016 Perşembe akşamı düzenlenen Köstence TKG Grubunu toplantısı  sırasında   12 yıl sonra yeniden buluştuk ve heyecanlı anlar paylaştık.  

alt

2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan TANER REŞİT (solda) Hazairan 2016 seçimlerinde Tuzla Belelediye Başkanı oldu.   

1. TKG üyesi  SEIHAN MENALİ (sağda) Gemi Makine mühendisi olarak uzak yol gemilerinde teknik gemi adamı olarak görev yapmakta ve altı ay süreyle evine dönmeden çalışmakatdır. 

alt

5. TKG programına  Köstence'nin Mecidiye ilçesinden katılan FEUZİ ISMAİL (solda) karısı SELVİNAS ISMAİL (sağda) ile birlikte Sultan Prodexim adlı pasta ve unlu mamüller fabrikası işletmektedir. Ürünlerini Romanya  genelinde,  Balkan ülkelerinde ve Avrupa piyasasında pazarlamaktadır. 

alt

6. Türkçe Konuşan Girimciler programına katılan İBRAHİM ŞERİF BİLGHİN (solda) matbaa, baskı ve  reklam sektöründe hizmet veren  işletme sahibidir.

19. TKG üyesi NAGİ GELAL  (sağda)  Otel sahibidir. Büyük gruplar için özel  lokanta işletmektedir. Aile işletmesi olarak tarımsal faaliyete de devam etmektedir.

Romanya  TKG grubu için akşam yemeği daveti düzenleyerek, TKG üyelerini ve eşlerini konuk etmesi nedeniyle NAGİ GELAL' e özel olarak teşekkür ediyoruz.

alt

7. TKG üyesi HAMDİ ALİŞ OSMAN  (solda) Tuzla'da ekmek ve unlu mamüller üreten fırın sahibidir. Tuzla Belediye Meclisi üyesi olarak görev yapmaktadır.

alt

11. TKG üyesi TANHER CURTACAI (sol başta), 10. TKG üyesi EDEN GELAL (soldan 2.) , 19. TKG programı katılımcısı ve   yemek davetinin ev sahibi NAGİ GELAL (sağdan 3.), 15. TKG üyeleri NEJLA CURTACAI  (sağdan 2.),   NARGİS SEPTAR (sağ başta) ve 6. TKG programı üyesi  SELDA İSMAİL  (önde) Köstence TKG grubu üyeleri olarak biraraya gelmekten, dostluklarını yenilemekten ve  geliştirmekten memnun oldular.

alt

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. TKG programına Köstence'den katılan NUREDİN EMURLA (solda) büyük ölçekli tarmsal faaliyet yapan, toptan olarak tarım ilaçları ve tohum ticareti yapan  şirket sahibidir. Köstence Ticaret, Tarım ve Sanayi Odası üyesidir.