alt

2. TKG programına Romanya'dan katılan  MELEK AMET  (soldan 6.)  8. Balkanlarda Türk Kadını Sempozyumuna komşu ülkelerden katılan konuklar için  28 Mayıs 2016 Cumartesi günü Köstence Gölünde tekne gezisi ve Ada'daki lokantada öğle yemeği düzenledi.

9.  TKG üyeleri DURIE ACCOIUM  (2. sırada, sağdan 2.)  ile SEVİDAN CHERİM  (soldan 4.) sempozyumun hazırlıklarına yardımcı oldu ve  balkan ülkelerinden gelen  konuklarla yakından ilgilendi.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 2. TKG programına Romanya'nın Türk şehri Köstence'dn katılan  MELEK AMET (sağda)   iki yılda bir  "Balkanlarda Türk Kadını Sempozyumu" nu başarıyla gerçekleştirmektedir. 

alt

Köstence Gölündeki Ada'da düzenlene öğle yemeği sırasında plaket takdim töreni gereçekleşti.  Romanya Demokrat Türk Birliği Başkanı FEDBİ OSMAN (soldan 2.) düzenli işbirliği nedeniyle TOBB'a  teşekkkür ederek. TOBB Başkanına iletilmek üzere dernek plaketini teslim etti.

Romanya Demokrat Türk Birliği Kadın Komist yonu Başkanı ve 2. TKG programı katılımcısı MELEK AMET (sağ başta) ile 9. TKG üyesi ve Denetleme Komisyonu Başkanı DURİE ACCOIUM  (sağdan 2.) sempzoyumun kapanış yemeği sırasında düzenlenen plaket töreninde hazır bulundu.

Dernek Genel Sekreteri ERVIN IBRAIM  (sol başta)  TKG programlarına katılacak adaylar konusunda  için daha yakın işbirşiği yapmak istediklerini belirtti.

alt

Romanya Demokrat Türk Birliği Kadın Komisyonu Başkanı ve 2. TKG programı katılımcsı MELEK AMET  (soldan 2.), 9. TKG üyeleri   DURİYE ACCOIUM (sağ başta) ve SEVİDAN  CHERIM (sol başta)  sempozyuma katılan konuklarla yakından ilgilendi. Dernek Başkanı FEDBİ OSMAN (soldan 3.) sempozyuma katılan konuklarla ve Balkanlarda Türk azınlığın yaşam koşullar konusunda değerledirmelerini payaştı.  

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve Nevşehir'de düzenlenen 2. TKG programına katılan MELEK AMET porselen, temizlik malzemesi, plastik ürünler, hediyelik eşya ve zücaciye ticareti yapan şirket sahibdir. Romanya Demokrat Türk Birliği Kadın Komisyonu Başkanı olarak görve yapmaktadır. 

9.  TKG üyesi DURIE ACCOIUM  Romanya’da  şirket kuran Türkiyeli firmalara muhasebe ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Romanya Demokrat Türk Birliği üyesidir. 

9. TKG programı katılımcısı SEVİDAN CHERİM Romanya genelinde gıda ve tekstil konularında 3 ayrı  satış mağazası sahibidir. Romanya Demokrat Türk Birliği üyesidir.