alt

Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'dan katılan 11. KG üyesi G grubu üyelerinden  6. TKG programına bükreş temsilcisi olarak katılan SELDA İSMAİL (önde), Köstence grubundan;  11. TKG programı katılımcısı TANHER CURTACAİ  (sol başta),  10. TKG üyesi  EDEN VAROL GELAL (soldan 2.), 19. TKG programı katılımcısı NAGİ GELAL (soldan 4.), 15. TKG programı üyeleri NEJLA CURTACAI (sağdan 3.) ve NARGİS SEPTAR (sağdan 2.)  Köstence ziyaretinin ayrıntıları ile yakından ilgilenrek, toplu yemek davetleri düzenleyerek, TKG grubunun  buluşması için gerekli ev sahipliliklerini üstlendiler.  

alt

2. TKG programına Romanya temsilcisi olarak katılan MELEK AMET  (solda) Romanya Demokrat Türk Birliği Kadın Komisyonu Başkanı olarak 2008'den buyana  2 yılda bir düzenlediği "8. Balkanlarda Türk Kadını  Sempzoyumu"na TOBB'u düzenli olarak davet etmektedir. 

alt

15. TKG programı üyesi NEJLA  CURTACAI (soldan 2.)  ve 11. TKG programı katılımcsı TANHER CURTACAI (sağdan 2.)  Köstence TKG grubunu 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü evinde düzenlediği akşam yemeğinde buluşturdu. 

6. TKG programı katılımcısı SELDA İSMAİL (soldan 3.), 18. TKG üyesi NUREDİN EMURLA  (soldan 4.), 19. TKG programı katılımcısı  NAGİ GELAL (sağdan 2.) Curtacai ailesinin evinde düzenlenen yemek davetinin hazırlıklarına yardımcı olan 15. TKG programı kataılımcısı NARGİS SEPTAR'a teşekkür etti.  

alt

Romanya Demokrat Türk Birliği Kadın Komisyonu Başkanı ve  2. Türkçe Konuşan Girişimciler programı üyesi MELEK AMET (sağdan 2.) ile Kadın Komisyonu üyeleri ve 9. TKG programı katılımcıları DURIE ACCOIUM (sol başta) ve SEVİDAN CHERİM  (sağ başta) "8. Balkanlarda Türk Kadını Sempozyumu"nun başarılı olması  için gönüllü olarak  görev yapmaktadır.

alt

26 Mayıs 2016 Perşembe günü Bükreş'te 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı  Dr. ERGHİN HAGİCALİL'e konuk olduk ve Köstence yolculuğunu birlikte yaptık.

alt

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. TKG programına Köstence'den katılan NUREDİN EMURLA  (sağda) büyük ölçekli tarmsal faaliyet yapan, toptan olarak tarım ilaçları ve tohum ticareti yapan  şirket sahibidir. Köstence Ticaret, Tarım ve Sanayi Odası üyesidir. 

18. TKG üyesi NUREDİN EMURLA  ile 29 Mayıs 2016 Cumartesi  sabahı Mamai'daki Ten Otel'de  buluştuk ve bir yıl aradan sonra yeniden görüştürk. 29 mayıs 2016 Pazar günü Köstence havaalanında sonlanan ev sahipliği nedneiyle özel olarak teşekkür ederiz.

Romanya'da Bükreş ve  Köstence ziyaretimizin en üst koşullarda geçmesini sağlayan ve ev sahipliği görevlerini gönüllü olarak üstlenen değerli dostlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz.