alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programı heyet başkanı  ŞENER SABRİ  (soldan 2.) 27 Mayıs 2016 Cuma günü Hollanda'nın Eindhoven şehrinde   birlikte çalıştığı ev teksitili firmasını ziyaret ederek, yöneticilerle yeni sezon siparişleri  hakkında görüştü.

alt

19. TKG programına Bulgaristan'dan  katılan ŞENER SABRİ 28 Mayıs 2016 Cumaresi gün kanallarıyla ünlü Amsterdam'ı ziyaret  etti.

Ev tekstii sektöründe faaiyet gmsteren ŞENER SABRİ  işleri nedneiyle sürekli seyahat etmektedir  Yıln 5-6 ayını üretilecek yenei  malzemeler nedeniyle Çin'de geçrimektedir.  Türkiye'de  ev tekstili ürünleri konusunda öne çıkan  İstanbul, Bursa ve Denizli şehirleri arasında  mekik dokumakadır. 

alt

TOBB tarafından 9-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞENER SABRİ  Global teksttil şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir.

ŞENER SABRİ,  ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. Türk-Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası,  DEİK, DTİK üyesidir. Ayrıca DTİK Haskova şehir temsilcisidir.