18. TKG programına Yunanistan'dan katılan GÜNER MUSTAFA  (sağda) 27 Mayıs 2016 Pazartesi günü Tepe Prime'da akşam yemeğinde buluştuk.

Batı Trakya'da yaşayan  Türk azınlığın içinde bulunduğu ekonomik koşulların değerlndirildiği  akşam yemeğinde  yeni kurulacak işadamları derneğine TKG üyelerinin  de üye olmasının önemi üzerinde görüş birliğine varıldı.

Gümülcine'den arabası ile  yola çıkarak, Bursa üzeriden 27-28 Mayıs 2016  tariherinde başkent Ankara'yı ziyaret eden 18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA (sağda) Başbakan Yardımcısı TUĞRUL TÜRKEŞ  T.C. Başbakanlık Kıbrıs İşleri Başmüşaviri ve eski T.C. Selanik Başkonsolosu  TUĞRUL BİLTEKİN ile görüşmüş ve TOBB'u  ziyaret etmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA (sağda) madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.