alt

18. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesinden katılan  ALİ CHAF ALİ  (sol başta)  ve  GKIOUNER MOUSTAFA (soldan 5.) DTİK Balkanlar Bölge Komitesi Başkan Yardımcısı LEVENT SADIK AHMET tarafından  24 Haziran Cuma günü verilen  iftar davetinde buluştu. 

alt

LEVENT SADIK AHMET'in (sağdan 4.) ev sahipliğinde Gümülcine’deki Chris & Eve otelinde düzenlenen iftar yemeğinde Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu ALİ RIZA AKINCI'da (soldan 4.) katıldı. 

alt

Dünya Türk İş Konseyi Balkanlar Bölge Komitesi Başkan Yardımcısı ve Yunanistan Temsilcisi iş adamı LEVENT SADIK AHMET  (ortada) iftar davetinde yaptığı konuşmada Batı Trakya'daki  Türk işadamlarının bir dernek kurarak örgütlenmesi gerektiğini vurguladı. 

Gündem Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA (sağda) ,  iftar davetinde "Batı Trakya Azınlık işadamları Derneği"nin kurulmasının kararlaştırılarak, bir kurucu komitennin görev üstlendiğini  ve Baı Trakya'da yaşayan TKG üyelerinin de  derneğin kurulmasını destekledikleri ve kurucu üye olarak görev alacaklarını belirtmiştir.

Batı Trakyalı TKG üyesi  girişimci arkadaşlarımızı  kutluyor,   örgütlenme çabalarında başarılar diliyoruz. 

18. TKG programı katılımcısı ALİ CHAF ALİ  sıhhi tesisat işleri, merkezi ısıtma sistemleri yapan şirket sahibidir.  Ayrıca Türkiye’den kalorifer kazanları, şofben, kombi, radyatör ve ekipmanları ithalatı ve ticareti ile uğraşmaktadır. Arıca www.idrosop.gr adresinden internet ortamında satış yapmaktadır. Gümülcine Su, Kanalizasyon, Isıtma ve Hava Gazı Tesisatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Rodop ili Esnaf ve Zanaatkarlar Odası üyesidir. Dini Etkinlikler ve Bayram Şenlikleri Kültür Derneği Başkanıdır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 205 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.