18. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden katılan GÜNER MUSTAFA (sağda) 27-28 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştiridği Ankara ziyareti sırasında Dış Türklerden sorumlu  Başbakan Yardımcısı TUĞRUL TÜRKEŞ  (solda) ile Çankaya Köşkündeki makamında görüştü.

Başbakan Yardımcısı en  kısa sürede Gümülcine'yi ziyaret ederek,Batı Trakya  Türk azınlığının sorunlarını yerinde incelemek istediğini belirtti.

18. TKG programı katılımcısı GÜNER MUSTAFA (sağda)  27 Haziran 2016 Pazartesi günü  T.C. Başbakanlık Kıbrıs İşleri Başmüşaviri ve eski T.C. Selanik Başkonsolosu  TUĞRUL BİLTEKİN'i (solda) TOBB İkiz Kulelerdeki yeni makamında ziyaret etti.

Başbakan Yardımcılığında yapılan görüşmelerde Batı Trakya'daki azınlıklıkların ekonomik, sosyal  ve kültürel sorunları konusunda birkaç hafta içinde genişletilmiş bir toplantı yapılmasının uygun olacağına karar verildi.

18. TKG  üyesi  GÜNER MUSTAFA  (solda)   28 Haziran 2016 Salı günü eski arkadaşı olan  Batı Trakya kökenli, Bursa Milletvekili HAKAN  ÇAVUŞOĞLU'nu (sağda) T.B.M.M.'de ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.