alt

18. TKG üyesi EDİS EMRE'nin (soldan 2.) 25 Haziran 2016 Cumartesi akşamı  Varna sahlindeki  Golden Sands Otelinde düzenlediği iftar davetinde  T.C. Sofya Büyükelçilik mensupları soydaş ve  Türkiyeli işadamları ile buluştu.

2. TKG programı katılımcısı AZİZ SADULA (2. sırada, sağ başta)  iftar davetine katılan  konuklar arasında yer aldı. 

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı, DTİK Bulgaristan Ülke Başkanı ve VES Ltd. Genel Müdürü EDİS EMRE, Sofya Büyükelçiliği ve Burgaz Başkonsolosluğu onuruna Varna şehrinde 50’den fazla soydaş ve vatandaş iş insanının katıldığı bir iftar yemeği düzenledi. 

Bulgaristan’ın önde gelen Türk işadamlarının yanı sıra T.C. Cumhuriyeti Sofya Büyükelçisi SÜLEYMAN GÖKÇE, T.C. Burgaz Başkonsolosu EVREN AKYOL, Ekonomi Bakanlığı Sofya Ticaret Başmüşaviri EMRAH SAZAK; Romanya'dan DTIK Balkanlar Komitesi Başkanı ÖMER SÜSLİ ve BULTİŞAD Başkanı FİKRET İNCE  katıldı. 

alt

18. TKG programı kataılımcısı  EDİS EMRE (soldan 3.) tarafından düzenlenen iftar davetine T.C. Cumhuriyeti Sofya Büyükelçisi SÜLEYMAN GÖKÇE (sağdan 3.) , T.C. Burgaz Başkonsolosu EVREN AKYOL, Ekonomi Bakanlığı Sofya Ticaret Başmüşaviri EMRAH SAZAK katılarak iş adamları ile görüş alışverişinde bulundu.

alt

18. TKG üyesi EDİS EMRE  (sol başta) düzenlenen iftar davetine katılan konuklar arasında bulunan 2. TKG üyesi AZİZ SADULA (3. sırada, sol başta) ,Romanya'dan katılan  DTIK Balkanlar Komitesi Başkanı ÖMER SÜSLİ  (soldan 2.) ve BULTİŞAD Başkanı FİKRET İNCE  (sağdan 2.)  Sofya Büyükelçisi SÜLEYMEN GÖKÇE'ye  (soldan 3.) Balkanlarda yatırırm yapan Türk işadamlaraının karşılaştılaraı sorunlar hakkında bilgi sunarak, çözüm önerileirni paylaştılar.

Dış Ekonomik İlişkiler Konseyi (DEİK) ve Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) ile Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) tarafından 25 Haziran 2016 tarihinde Varna’da Tük  işadamları ve Büyükelçilik mensupları  için verilen Ramazan İftarı davetine kalabalık bir işadamı topluluğu katılmıştır. Bulgaristan’ın yanısıra Romanya’dan da katılım olan davet vesilesiyle soydaş ve vatandaş işadamları, ticaret ve yatırım gibi ortak ilgi alanlarına giren konularda görüş alışverişi yapma imkanı bulmuşlardır.

T.C. Sofya Büyükelçiliği'nin  facebook sayfasında yayınlanan iftar daveti albümüne bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında, Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE,  ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibidir.  Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD (Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Vekili  ve DTİK Balkanlar Komitesi üyesidir.

alt

18. TKG  üyesi EDİS EMRE (soldan 6.) tarafından düzenlenen iftar davetine ait farklı fotoğralara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.