Rodos'tan 12. TKG grubu üyesi OSMAN İLTER OSMANCIKZADE  (sağdan 3.)  kurucusu olduğu dans ve müzik grubu ile 3-4 Haziran 2016 tarihlerinde Kaş Festivalndeki konserlerinin yanısıra, sokaklarda ve meydanlarda halkın arasında sergiledikleri samimi  perfomanslarıyla  halkın beğenisini kazandı.

Antalyanın ilçesi KAŞ'da  bu yıl ondokuzuncu kez düzenlenen Likya- Kaş Kültür ve Sanat Festivali Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kaş'ın kardeş kenti Yunanistan'ın Meis Adası Belediye Başkanı Samsakos Yorgos'un ve konukların  katılımıya düzenlenen ve ilçe girişinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar süren kortejle başladı.

Haberler Com sitesinde yayınlanan fotoğraflı fsetival haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

12. TKG üyesi OSMAN İLTER OSMANCIKZADE  (sol başta) Festivale katkı veren komite üyeleri ile birlikte halkı selamladı.

TOBB tarafından düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rodos Adası'ndan katılan İLTER OSMANCIKZADE  kurucusu olduğu Rodos Müzik grubu  ve Ege Kıyıları Dans Grubu ile birlikte Ege ve Akdeniz sahillerindeki kültür festivallerine katılarak iki kıyı halkları arasındaki dostluğun gelişmesine özel katkı yapmaktadır.

12. TKG programı üyesi İLTER OSMANCIKZADE, Rodos’ta kale surları içinde bulunan Fontana isimli mağazasında hediyelik eşya, el sanatları ve aksesuar ticareti yapmaktadır.

Çiftçi Tv'de 29 Haziran Çarşamba Saat 21:00'de yayınlanacak olan KAŞ Turizm Festivali konulu haber videosu için bu linkin tıklanması gerekmektedir.

Likya/Kaş Festivaline katılan The Aegan Dancers grubunun performansı hakkında Rodos'ta yaaınlanan gazete haberine ve fotoğraflara  ulaşmak için lütfen tıklayınız.

İLTER OSMANCIKZADE'nin Likya/Kaş Kültür ve Sanat Festivalinde verdiği coşkulu  konsere ait fotoğraflara ulaşmak için değerli arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

12. TKG üyesi  İLTER OSMANCIKZADE'nin karısı MAKBULE OSMANCIKZADE  (solda) 19. Likya/kaş Festivali kapsamında bu yıl ikinci kez düzenlenen  Meis-Kaş Yemek Yarışmasında dereceye girerek, ikinci oldu ve ödül aldı.

Festivalin ikinci günü, Kaş'ın kardeş şehri Yunanistan'ın Meis Adası'ndan gelen kadınların katıldığı 'Ortak Tatlar Farklı Lezzetler' adlı yemek yarışması düzenlendi. Soğuk meze, sıcak meze ve tatlılar dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Antalya Destinasyon web sitesinde yayınlanan  festival haberine bu linkten ulaşılmaktadr.

19. Likya/kaş Kültür ve Sanat Festivai hakkında ayrıntılı bilgilere ve farklı fotoğraflara ulaşmak için festivalin facebook sayfasına ait bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.