alt

Makedonya'dan 1. TKG üyesi KEMAL NAZIM   TİKA  tarafından 23 Haziran 21016 Perşembe günü  Ankara'da düzenlenen "Balkanlarda Ramazan Çalıştayı"na katıldı. 

TİKA (Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı) 23-24 Haziran 2016 tarihlerinde Ankara'da "Balkanlarda Ramazan" konulu bir çalıştay düzenleyerek, "Balkanlarda İslam " adlı beş ciltlik araştırmanın tanıtımını yaptı. 

TRT Avaz kanalında yayınlan Çalıştay haberinin videosuna bu linkten ulaşılmaktadır. 

 Ankara’da Bilkent Otel'de düzenlenen programda tüm Balkanlardan din adamları, devlet erkanı, bilim adamları, sivil toplum temsilcileri, gazeteciler bir araya geldi. 

Yeni Balkan Gazetesinde  yayıınlanan Balkanlarda Ramazan Çalıştayı haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 25 Mayıs 10 Haziran 2005 tarihlerinde Ankara, Bursa ve İstanbul llerinde düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan  KEMAL NAZIM, Makedonya Türk SivilToplum Teşkilatları  Birliği (MATÜSİTEB) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır. 

alt

18. TKG programına Makedonya'dan katıan MUAZ EMİN  (sağda) 4 Nisan 2016 tarihinde  Ankara'da  TÜRKSAT Uydu Merkezi'ni ziyaret ederek, yetkililer ile işbirliği görüşmesi yaptı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep,  Şanlıurfa, ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya temsilcisi olarak katılan MUAZ EMİN Digitürk Balkanlar genel bayisi olan ve uydu anten satış, kurulum ve servis hizmetleri veren şirket sahibidir. Makedonya Türk İşadamları Birliği ve Köprü Derneği üyesidir.