alt

4. TKG programı  üyesi SADYR  EİBOV  (sağdan 2.) 5. TKG üyesi KAZAKHBAY KASSIMOV'un (soldan 3.)  Kazakistan'ın Almatı şehrinde 28 Haziran 2016 Salı günü düzenlenen doğum günü kutlama törenine katıldı.

TOBB tarafından düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan temsilcisi olarak katılan KAZAKHBAY KASSIMOV, genel ticaretle  ve gayrimenkul yatırımlarıyla ilgilenmektedir. Genel bayilik ve ülke düzeyinde dağıtım işleri yapan şirketin sahibi ve genel müdürüdür.  

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan temsilcisi olarak katılan SADYR EİBOV (sağdan 2.) Dünya Ahıska Türkleri Birliği- DATÜB'ün kuruluşunda görev alarak, Genel Başkan Yardımcığı ile Genel Koordinatör görevlerini üstlenmiştir. 

4. TKG üyesi SADYR EİBOV  görevi nedeniyle dünya üzerine Ahıskalıların toplu olarak yaşadığı ülkelere (Kazakistan, Kırgızistan, Gürcistan, Ukrayna vb) sık sık seyahat etmekte, Ahıska topluluklarının  yerel  liderleri ile buluşmakta, sorunları yerinde tespit ederek çözüm önerileri üretmektedir.