alt

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ (solda) ev tekstili sektöründe birlikte iş yapığı Denizli firması İrya Tekstil'in sahibi MEHMET VARMA'yı (sağda) 16 Haziran 2016  Perşembe günü Bulgaristan'da Haskovo'da konuk etti. 

TOBB tarafından 9-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞENER SABRİ  Global teksttil şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir.

ŞENER SABRİ,  ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. Türk-Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası,  DEİK, DTİK üyesidir. Ayrıca DTİK Haskovo şehir temsilcisidir.  

alt

19. TKG programına Irak-Kerkük'en katılan MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (sol başta) Kerkük  bayisi olduğu Konya'da 3. OSB'de üretim yapan  Makpan Panel şirketinin sahibi CELALETTİN HAKAN KATIRCI (soldan 2.) ve şirket yetkiilerini Kerkük'te konuk etti ve  markanın piyasadaki konumu hakkında bilgi verdi.

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe konuşan Girişimciler programı üyesi MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ  devlet ihaleleri ve piyasa için konteyner, karavan üreten, anahtar teslimi prefabrik konut projeleri gerçekleştiren şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası üyesidir.