alt

19. TKG üyesi NECDET ERGÜN (sağda)  21 Haziran 2016 Salı günü Kıbrıs Genç TV'de saat 08.30'da  canlı olarak yayınlanan programda  HÜSEYİN KIRAL'ın (solda) konuğu oldu.

Güncel ekonomi politik konular hakkında görüşlerini paylaşan ve soruları yanıtlayan 19. TKG programı katılımcııs NECDET ERGÜN,  İngiltere'de yapılacak AB üyeliği konusundaki referandumun olası sonuçlarını ve KKTC ekonomisine etkisini  değerlendirdi.

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı  NECDET ERGÜN  (solda)  18 Haziran 2016 Cumartesi akşamı saat  20,15'te BRT'de Nese Erguclu'nün "İŞ YEMEĞİ" programına katılarak;  " Nasıl Çıktım,Nasıl Düştüm,Nasıl Kalktım" adlı kitabını tanıttı.

NECDET ERGÜN kurucu olduğu İş Geliştirme ve Yatırım Şirketi "Cyprus Business Network"(www.cyprusbusinessnetwork.net) hakkında, bilgi verdi ve  Kuzey Kıbrıs'ın   ekonomi-politik sorunları ve çözüm önerileri konusunda görüş ve değerlendirmelerini paylaştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan  NECDET ERGÜN, iş girişim ve yatırım ajansı sahibidir.  Ajans; Devlet birimlerine ve özel sektöre danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Bu kapsamda Kuzey Kıbrıs’taki iş, yatırım ve ticaret fırsatları konusunda danışmanlık yapmakta, global düzeyde çözüm ortakları ve güçlü networkleri ile Kıbrıs’ta ve yurt dışındaki projelerde yerli- yabancı ortaklık ve birleşmelerin sağlanması, yatırım danışmanlığı konularında hizmet sunmakta ve  uluslararası ticaret yapmaktadır. Ayrıca gayrimenkul sektöründe yap-kirala-işlet modelinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.

19. TKG üyesi NECDET ERGÜN, Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir. Kıbrıs müzakerelerinde Kıbrıs Türk tarafının ekonomi ekibinde görev almaktadır.