alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe konuşan Girişimciler programına Afgansitan'dan katılan MOHAMMAD BAKHSHİ  (sağda) dönem arkadaşı HAMİD SARMADİ'yi (solda) Tebriz'de ziyaret etti.  

Urimiye Gölü kıyısındaki pempe dalgaları izleyen ve sahilde biriken bembeyaz  tuzu avuçlayan dönem arkadaşları renkli ve neşeli bir gün paylaştı. 

19. TKG üyesi HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ   konuğunun Tebriz'in ünlü müzelerini  ve camilerini görmesi için hızlandırılmış bir gezi programı düzenledi.

alt

19. TKG programına Afganistan'ın Herat şehrinden katılan MOHAMMAD BAKHSHİ  (solda) İnşaat, ve inşaat malzemeleri ile seyahat turizmi ve sağlık turizmi sektörlerinde faaliyet gösteren şirket sahibidir. İstanbul’da şirket kurmuştur. Afganistan Ticaret Odası, Sanayiciler Derneği, Afganistan İran Birleşik Ticaret Odası, İTO ve İstanbul İhracatçılar Derneği üyesidir. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına İran'dan katılan HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ (solda),  metal ve toz metalurjisi sektöründe faaliyet gösteren,  otomobil ve traktör parçaları için bakır tozu, kalay tozu, bronz tozu vb ürünler ev aletleri parçaları, presler ve sinter fırınları gibi metalürji makineleri üreten, inovasyon ve mühendislik alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirkette üretim müdürüdür. Metalurji ve Makine Üreticileri Derneği ve İnovasyon Derneği üyesidir.

Dönem arkadaşlarının Tebriz buluşmasına ait farklı fotoğraflara ulaşmak için 19. TKG üyesi  HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ'nin facebook sayfasına ait bu linin ziyaret edilmesi önerilmektedir.