alt

15. TKG üyesi DZELİL SALİJİ (solda)  DTİK Kurultayı sırasında  Koç Holding  ve DEİK Yönetim Kurulu Üyesi ALİ KOÇ  (sağda) ile tanıştı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Malatya, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Slovenya'dan katılan  DZELİL SALİJİ  aslen Makedonya kökenlidir.

15. TKG üyesi DZELİL SALİJİ, Slovenya’nın İzola şehrinde  yiyecek, içecek sektöründe faaliyet gösteren, unlu mamul ve pasta üreten ve  "Diana" adlı  pastane işleten,"Yogurtland" adlı zincir dondurma mağazaları olan firma sahibidir. 

alt

14. TKG programına Almanya'dan katılan HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (sol başta) ve  2. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Batı Trakya'dan katılan HALİL İBRAHİM  (arkada)  26 Mart 2016 Cumartesi günü İstanbul'da düzenlenen 2016 DTİK Kurultayı sırasında Başbakan Yardımcısı Maliye Bakanı MEHMET ŞİMŞEK ile hatıra fotoğrafında  birlikte yer yer aldı.

Türkiye’deki Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) bünyesinde yer alan Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) kapsamında düzenlenen Dünya Türk Girişimciler Kurultayı, 26 Mart 2016 Cumartesi günü istanbul'da yapıldı.

DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan ile DTİK Başkanı Nail Olpak ev sahipliğinde, “Dünya Türkleri İstanbul’da buluşuyor” sloganıyla düzenlenen Kurultay, 95 ülkeden iki binin üzerinde Türk girişimcisini bir araya getirdi.

alt

14. TKG üyesi HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (sağda) Kurultay çalışmaları sırasında DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) Yönetim Kurulu Başkanı  CİHAD VARDAN (solda) ile görüştü.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı Almanya'dan HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (sağ başta), Kurultay'da DTİK (Dünya Türk İş Konseyi) Başkanı NAİL OLPAK  (sağdan 2.) ile  görüşerek, Almanya'da yapılacak faaliyetlere ilişkin  önerilerini sundu.

alt

18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE  (solda) 27 Mart 2016 Pazar günü yapılan seçimlerde Balkanlar Komitesi Üyeliğine ve Başkan Yardımcılığı görevine seçilince DTİK Başkanı NAİL OLPAK'a  (sağda)  görüş ve önerilerini sundu.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan ADNAN MUHAMETİ (solda) Kurultay çalışmaları sırasında DTİK (Dünya Türk İş Konseyi) Yönetim Kurulu Başkanı NAİL OLPAK'ı (sağda) başarılı çalışmaları nedeniyle kutladı. 

alt

11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA'nın ağabeyi ve ortağı UMUT OZA  (solda) TOBB Başkan Yardımcısı ve DTİK Yönetim Kurulu Üyesi HALİM METE (sağda) ile 2016 Dünya Türk Girşimciler Kurultayında görüştü.