19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya temsilcisi olarak katılan NAGİ GELAL (solda) 26 Mayıs 2016 Perşembe akşamı TKG Romanya grubu onuruna Köstence'nin Eforie Nord bölgesinde  sahibi olduğu SİRİUS HOTEL'de  büyük bri davet  düzenledi.  19. TKG programı dönem arkadaşlarını ise hazırlattığı özel pasta ile selamladı.

TOBB tarafından dzüenlenen 19. TKG programıa katıla NAGİ GELAL (sağda) aile topraklaraında tarımsal üretim yapmaktadır.  Oğlu 10. TKG üyesi EDEN GELAL ile birlikte  Köstence’nin tatil bölgesi Eforie Nord’da  SİRİUS Hotel ile büyük gruplar için özel lokanta işleten şirket sahibidir. Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesidir.

26 Mayıs 2016 Perşembe akşamı NEGİ GELAL (masa başında, ortada ) ve oğlu   EDEN GELAL  (soldan 2.) ev sahipliğinde düzenlenen TKG Romanya grubununun yemekli toplantı haberi TKG web sayfasında yayınlanmaktadır.

Haberin ayrıntılarına ve  farklı fotoğaflara ulaşamak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.