alt

TOBB tarafından 9-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na yirmiiki ülkeden elli işadamı/işkadını katılmıştır.

19.TKG Programına katılan  bazı konuklarla yapılan söyleşiler Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yayınlanmakta olan Ekonomik Forum Dergisi'nin 262.  sayısında 32-34. sayfalar arasında yayınlanmıştır.

alt

19. TKG heyeti üyelerinin TOBB Başkanı  M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ile yaptıkları görüşmenin  "Zenginlik ve Dünya Barışı Ticaretten Geçer" başlıklı haberine ve konuklarla yapılan söyleşinin ayrıntılarına ve fotoğraflara ulaşmak için TOBB web sayfasına ait  bu linkin ziyaret edlmesi gerekmektedir.

alt

12 Mayıs 2016 Perşembe günü İkiz  Kulelerde gerçekşeşen "TOBB Başkanı ile Buluşma ve Sertifka Törenine" ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

TOBB Başkanı M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'nun facebook sayfasında yayınlanan "19. TKG Programı Sertifika Töreni Albümü"ne ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Bulgaristan'dan DZHANER -CANER-HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.