17. TKG  programı katılımcısı Dr. ERGHİN HAGİCALİL (sağda) bir ülke hakkında kısa sürede bir izlenim edinebilmek için  müze  ziyaretinin önemli olduğunu  bildiğinden,  Ulusal  Sanat Müzesine  (The National Museum of Art of Romania) davet etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-12 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düznelenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'dan kataılan ERGHİN HAGİCALİL (sağda)  tıp doktorudur.

ERGHİN HAGİCALİL sağlık sektöründe faaliyet gösteren, Romanya genelinde  poliklinik ve laboratuvar işleten şirket sahibidir. Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesidir.

26 Mayıs 2016 Perşembe günü Romanya'nın başkenti Bükreş'te  17. TKG üyesi Dr. ERGHİN HAGİCALİL'in şirket merkezini ziyaret ederek,  çalışma ortamını yakından görme fırsatı bulduk.

Değerlii arkadaşımız ERGHİN HAGİCALİL'e   Bükreş havaalanındaki karşılama, Bükreş'ten Köstence'ye gidişimizi bizzat sağlaması  ve üstün konuk severliği nedeniyle  teşekkür ediyor, işlerinde başarılar  diliyoruz.