alt

8. TKG programına Romanya'nın Köstence şehrinden katılan  ABDURAMAN  ERTHAN TANIOR  (solda) ve 16. TKG üyesi ERDAL MUTALİP (sağda) 11.İdeal Home Fuarı kapsamında TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) tarafından düzenlenen ikili iş görüşmelerine katılarak verimli bağlantılar kurdu.

alt

16. TKG üyesi ERDAL MUTALİP  iş ortağı ABDURAMAN  ERTHAN TANIOR  ile birlikte ziyaret ettiği İdeal Hoe Fuarında sergilenen yeni teknoloji ürünleri inceledi ve şirket yetkilileri ile görüşerekbilgi aldı.

31 Mart - 3 Nisan 2016 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezine düzenlenen  11. Uluslararası İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarında Züccaciye, cam, porselen, seramik sofra ve mutfak eşyaları, çelik mutfak eşyaları, ev tekstili, hediyelik eşya &dekoratif ürünler, elektrikli ev aletleri, plastik, dekoratif mobilya, banyo& mutfak aksesuarları, aydınlatma &avize ve tüm çeyiz ürünleri sergilenmektedir.

İdeal Home Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

8.TKG üyesi  ABDURAMAN ERTHAN TANİOR İstanbul Gazi Osmanpaşa  Lisesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim görmüştür. Faaliyet alanı otomotiv yedek parça, elektrikli ev eşyaları ve  soba olan şirket ortağıdır.. Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği Üyesidir. 

alt

TOBB tarafından Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'nın Köstence şehrinden katılan ERDAL MUTALIP,  inşaat malzemesi toptan ve perakende ticareti yapan şirket ortağıdır.
 
Isıtma ve sıhhi tesisat malzemeleri sektöründe Romanya genelinde distribütörlük yapmakta ola ERDAL MUTALİP'in eşi  Köstence Başkonsolsoluğunda yerel uzman olarak görev yapmaktadır.
 
16. TKG üyesi  ERDAL MUTALİP Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği ve Köstence Ticaret Odası üyesidir.