alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen Bulgaristan'dan  ŞENER SABRİ (sol başta)  İFM (İstanbul Fuar Merkezi) tarafından açılan EVTEKS 2016   - 22.  İstanbul Ev Tekstili Fuarını ziyaret ederek, üretici firmaların temsilcileri ile görüştü.

17-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında açılan ve ev tekstili sektöründeki son gelişmelerin sergilendiği, trend ve modaya yön veren ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu ‘EVTEKS Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı’ sektör profesyonelleri tarafından büyük ilgi gördü.

CNR EXPO Yeşilköy’de bu yıl 22’incisi organize edilen fuar, 93 bin 972’si yerli, 39 bin 89’u yabancı olmak üzere toplam 133 bin 61 sektör profesyonelinin katılımı ile düzenlendi.

Renk ve trendte sektöre öncülük eden fuara,  bu yıl yerli ve yabancı 2 binin üzerinde marka katıldı. Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB’in de desteklediği EVTEKS’e, ABD, İran, Rusya, Ukrayna, İngiltere, Kanada, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Hindistan, İtalya, Romanya başta olmak üzere çok sayıda ülkeden gelen alıcı fuardan ev tekstili ürünü baktı. Fuarda özellikle Hindistan, Belçika, İspanya ve Fas’ın sektörün öncü firmalarından seçerek oluşturduğu milli düzeydeki pavilyonlar dikkat çekti.

alt

19. Tğrkçe Konuşa girimciler programı heyet başkanı ŞENER SABRİ  (sağda), eşi ve iş ortağı  FATMAGÜL SABRİ (solda) ile birlikte  İstanbul Fuar Merkezi İMF ev sahipliğinde 2-4 Haziarn 2016 tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy'de düzenlenen "China Home Life " fuarını  ziyaret ederek, yeni ürünleri inceledi ve firmalarla işbirliği görüşmesi yaptı. 

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen China Home Life İstanbul ticari şov kapsamında terkstil, hazır giyim, ev tekstili, döşemelik kumaş, aydınlatma, ev eşyası, mobilya, yapı malemesi, hırdavat, elektronik ürünler, hediyeik eşya vb çok farklı sektör temsilcileri buluşmaktadır.

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'ın Haskovo şehrinden katılan ŞENER SABRİ  ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. Türk-Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası,  DEİK, DTİK üyesidir. Ayrıca DTİK Haskovo şehir temsilcidir.