alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan RECEP YILDIZ  (soldan 3.),  Diyarbakır Vali Yardımcısı MİMAR SİNAN BATMAZ  (sağdan 2)  ve aile üyeleri ile birlikte  1 Haziran 2016 Çarşamba günü TOBB'u ziyaret etti.

alt

17. TKG heyet başkanı RECEP YILDIZ,  (ortada)  28 Mayıs 2016  Cumartesi günü Diyarbakır'da düzenlenen Sivil Toplum Buluşması sırasında Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile görüşerek Çermik ilçesinde kardeşi Yunus Yıldız  tarafından hizmete açılan GIRAN PARK Termal Otel hakkında bilgi sundu.

alt

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde kardeşi YUNUS YILDIZ (sağ başat) arafından gerçekleştirirlen beş yıldızlı   termal  otel yatırımını tanıtmak ve yetkiilerden  destek almak amacıyla Ankara'ya gelen RECEP YILDIZ  (soldan 3.) ve Diyarbakır Vali Yadımcısıs MİMAR SİNAN BATMAZ (sağdan 2.)  ile  Anadolu Hotel'de görüştük.

alt

17. TKG heyet başkanı RECEP YILDIZ (sol başta), Almanya'daki fabrikasında  katmadeğeri yüksek sanayi ürünleri üretmektedir. Otomotiv, Savunma & Hava Sanayi,  Medikal Car,  Xtreh ,Medikal Cihazlaz,  MR Cihazı,  Endoskopi, Mikroskopi, Makine Sanayi  Optik ve Feinmechanik, Pffeier Vackum, Mercedes Benz, BMW, Audi parçaları  talaşlı imalat ile üretilmektedir.

alt

TKG web sayfasında Başarı Hikayeleri bölümüde yayınlanan RECEP YILDIZ (solda)  özel haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

Ankara'da Erciyes İş Merkezindeki  Bolu Akın Lokantası'nın ortağı olan Çermik kökenli et lokantaları zinciri sahibi tarafından 1 Haziran 2016 Çarşamba  günü düzenlenen akşam yemeğinde  önceki dönem Frankfurt Başkonsolosu  UFUK EKİCİ (soldan 3.)  ile   Ekonomi Müşaviri  (soldan 4.) görev yaptıkları dönemde tanıştıkları RECEP YILDIZ  (sağdan 3.) ile  buluştu.