alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan ŞENER SABRİ  (sol başta), Kosva'dan  AGİM MUSTAFA (soldan 2.), Kırgızistan temsilcisi   ELVİRA BOROMBAEVA  (soldan 3.) ve Türkmenistan'dan ALTYN  NURMUHAMMEDOVA (sağdan 2.) 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeği sırasında yaklaşan doğum günlerini birlikte kutladı. 

21 Mayıs  doğumlu olan ELVİRA BOROMBAEVA, 22 Mayıs'da doğan AGİM  MUSTAFA  ve 25 Mayıs'da yeni yaşını kutlayacak olan ALTYN NURMUHAMMEDOVA ile  programın başlamasından bir gün önce 8 Mayıs'ta  yeni yaşına merhaba demiş olan heyet başkanı ŞENER SABRİ (sol başta) pastanın üzerindeki mumları birlikte üfleyerek, dostluklarının uzun soluklu olmasını ve yeniden görüşmeyi dilediler. 

alt

19. TKG programına Irak'tan katılan ve 18 Mayıs tarihinde doğmuş olan AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD  yeni yaşını yeni arkadaşları ile birlikte kutlamanını heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.  

AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD  İstanbul Ticaret Borsası yetkililerine bu sürpriz doğum günü kutlaması için özel olarak teşekkür etti. 

alt

Türkmenistan'dan AGAMYRAT RAHMANOV, 16 Mayıs 2016 pazartesi günü yeni yaşını Kocaeli Sanayi Odası tarafındna heyet onuruna verilen akşam yemeği sırasında  sürpriz olarak hazırlanan doğum günü pastası ile kutladı.