alt

Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Başkanı ve 15. TKG üyesi ERKİNBEK DJOROEV (solda) Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı FİKRİ TOROS'a (sağda) "Kırgızistan'a hoşgeldiniz"  dedi ve KTTO ile  işbirliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te Park Otel'de gerçekleşen Kırgız-KıbrısTürk İş Forumu'na katılan TKG üyeleri dönem arkadaşları  ile  yeniden görüşmekten mutlu oldula ve yeni üyelerle tanışmanın ve  yeni dostluklar kurmanın güzelliğini paylaştılar. 

alt

Kıbrıs İşadamları Dernek Başkanı ve 15. TKG programı katılımcısı METİN ŞADİ  (solda)  T.C. Bişkek Büyükelçisi METİN KILIÇ'a (sağda) program anısı olarak Lefkere işi takdim etti.

T.C. Bişkek Büyükelçiliği'nin facebook sayfasında yayınlanan Kırgız-Kıbrıs Türk İş Forumu haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmakiçin bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

4. TKG programına  KKTC'den katılan LEVENT ÖZERDAĞ (sağda), 15. TKG üyesi ERKİNBEK DJOROEV'e (solda)  Egemendik Derneği tarafından düzenlenen İş Forumunun başarılı ve verimli geçmesi nedeniyle teşekkür  etti.

KKTC heyetinin 30-31 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenen Kırgız-Kıbrıs Türk İş Forumu'a katılımı ve Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'i  zİyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için 4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ'ın facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.  

alt

5. TKG programına KKTCden katılan AHMET HASTÜRK (solda) İş Forumunda verimli iş görüşmeleri yaptı ve yeni işbirlikleri kurdu.

Kırgız-Kıbrıs Türk İş Forumu ile ilgili ayrıntılı bilgilere ve  farklı fotoğraflara ulaşmak için Egemendik Derneği'nin facebook sayfasının ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 15. TKG programı dönem arkadaşları Kırgızistan'dan ERKİNBEK DJOROEV (solda) ve  KKTC'den METİN ŞADİ (sağda) 4 yıl sonra yeniden buluşmanın ve dostluklarını geliştirmenin  memnuniyetini paylaştı.

alt

18. TKG programına Kırgızistan'dan katılan MİRBEK KAZANBAKOV (sağda) KKTC'den gelen  iş adamları ile yakından ilgilendi ve İş Forumunun verimli geçmesi için özel çaba gösterdi.