alt

TOBB tarafından düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Romanya'dan katılan TANER REŞİT (ortada, mikrofanda seçim kouşması yapıyor) 05 Haziran 2016 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Köstence ili  Tuzla kasabası Belediye  Başkanlığı görevine seçilmiştir.

Romanya  Müslüman Tatar Türklerinin Demokrat Birliği üyesi olan TANER REŞİT taşımacılık ve gayrımenkul yatırım geliştirme sektörlerinde faaliyet göstermekte iken, Köstence iline bağlı Tuzla Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilmişti. Halen eşiyle birlikte Tuzla kasabasında market işletmektedir.

2 dönem belediye  meclis üyeliğini başarıyla yürüten 2. TKG programı katılımcısı  TANER REŞİT, belediye başkanı olarak göreve devam etme kararıyla aday olmuştur. Değerli arkadaşımızı kutluyor, başarılar diliyoruz.  

alt

26 Mayıs 2016 Perşembe günü Köstence'de düzenlenen TKG grup yemeğine katılan TANER REŞİT (solda)  seçim çalışmalarının yoğunluğu ve yorgunluğua rağmen TKG grup arkadaşlarına  zaman ayırmıştı.

Belediye Meclisi Üyesi olarak iki dönem görev yapmış olmanın deneyimi ile 2. TKG üyesi değerli arkadaşımız  TANER REŞİT'in Belediye Başkanı olarak başarılı hizmetlere imza atacağına inanıyoruz. 

TKG web sayfamızda yayınlanan TANER REŞİT'in Tuzla Kasabası Belediye Başkanlığına aday olması haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

TANER REŞİT'in belediye başkanlığı seçim kampanyasına ait fotoğrafara ve video görüntülerine ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.