alt

Türkşye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programının Açılış Oturumu 12 Mayıs 2016 Perşembe günü TOBB İkiz Kuleler binasında Genel Sekreter Yardımcısıs ALİ EMRE YURDAKUL'un başkanlığında yapıldı.

alt

19. TKG programına Özbekistan'dan kataılan AZİZ YODGOROV (solda) ve ABRORJON AZIMOV (sağda) dış temsilcilikleri aracılığıyla  katılımcıları belirleyen paydaş kururm Dışişleri Bakanlığı'nın temsilcisi Kafkasya ve Orta Asya Daire Başkanı MEHMET AKİF ÖZDEMİR'e (ortada)  günün anısına bir oyma işi bir kelam kutusu sunarak teşekkürlerini iletti. 

Daire Başkanı MEHMET AKİF ÖZDEMİR'in twitter hesabında yayınlanan Açılış Oturumu fotoğraflarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  9-20 Mayıs 2016 tarihlri arasında Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler programının Açılış Oturumuna ait farklı fotoğraflara TOBB web sayfasındaki Fotoğraf Galerisi bölümüne ait olan bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

19. TKG programına KKTC'den  katılan NECDET ERGÜN (solda) ve NECATİ ÖZKAN (sağda) açılış oturumuna katılarak konuklarla yakından ilgilenen  Dışişleri Bakanlığı Daire Başkanı  MEHMET AKİF ÖZDEMİR'e teşekkür ederek, Lefkara işi olarak adlandırılan el işi sundu.

alt

Moldova'nın Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti'nin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı MİHAİL PAŞALI (sağda)  19. TKG programının açılış oturumuna katılan TÜRKSOY Daire Başkanı SANCAR MÜLAZIMOĞLU'na  (ortada)  yerel lezzetlerden  hediye etti.

Bulgaristan'dan  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna'dan katılan ARSEN ISMAILOV (sağdan 3.), KAMAL MAMEDOV  (sol başta) ve ERNEST ABKELİAMOV (sağdan 2.) açılış oturumuna katılarak heyet üyeleri ile tanınan ve sorularını yanıtlayan  KOSGEB Daire Başkanı Ahmet Merih ÖZYILMAZ (soldan 2.) ve Milli Eğiitm Bakanlığı Daire Başkanı Ebubekir  AYDIN'a Ukrayna'nın yerel lezzetlerinden örnek olarak tatlı sundu.

alt

Kazakistan temsilcileri YERBOL JABOLDİNOV (sol başta), MARAT SHYRYMBAYEV (sağ başta) ve YELİK SOLTANAYEVA (sağdan 2.) açılış oturumuna katılan kamau kurum temsilcisi daire başkanlaraına ve şube müdürlerine anahtarlık ve magnet gibi küçük armağanlar sundu.