alt

TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU 12  Mayıs 2016 Perşembe günü düzenlenen törende 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan konuk girişimcilere sertifikalarını verdi.

alt

TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'nun  (sağdan 2.) 19. TKG heyeti ile yaptığı toplantıya TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi  FAİK YAVUZ  (soldan 2.) ve Genel Sekreter Yardımcısı ALİ EMRE YURDAKUL (sağ başta)  katıldı. 

Alo Maliye internet sitesinde yayınlanan hediye takdimi ve sertifika töreninin fotoğraflı haberine bu linkten ulaşılmaktadır.  

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Asya ülkelerinden katılan konuk girişimciler TOBB Başkan M. RİFAT HSİARCIKLIOĞLU  (ortada)  ile çekilen hatıra fotoğrafında "Katılım Sertifikaları"nı gururla sergilediler.

Bulgaristan'dan  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU 19. TKG programına yirmi iki ülkeden katılan elli konuk girişimci ile yaptığı sohbette, "TOBB sizin Türkiye'deki evinizdir" dedi.

TOBB Başkanının katılımıyla gerçekleşen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Sertifika Töreni'ne ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB Başkanı M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'nın facebook sayfasında yayınlanan 19. TKG Programı Sertifika Töreni Albümü'ne ulaşmak için bu linkin tıklanmsı yeterli olacaktır. 

alt

TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU  19. TKG programına Balkan ülkelerinden katılan konuk girşimcilerle birlikte çektirdiği anı fotoğrafında DEİK Arnavutluk Türkiye İş Konseyi Başkanı Dr.  ERİON ÇEREKJA'nın (arka sırada sağdan 4.) sunduğu  Arnavutluk Başlığı giyerek, Arnavut futbol takımının sporcularına destek verdi.

Arnavutluk un kuzeyinde bu başlığa Plis denmektedir. Bu yıl Arnavutluk futbol milli takımı ilk kez Avrupa kupasına katılmaktadır. Balkanlarda ve Dünyada yaşayan Arnavutları birleştiren "Me Plis ne Paris - Paris'e Plis takip gidiyoruz"sloganı spor çevrelerinde gururla  kullanılmaktadır.