alt

14. TKG programı  heyet başkanı REMZİ KAPLAN (ilk sırada, sol başta) ve 9. TKG üyesi EFENDİ AYGÜN (soldan 4.) T.C. Berlin Büyükelçisi HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU  (ortada) tarafından   CHP Genel Başkanı KEMAL KILIÇDAROĞLU'nun (soldan 2.)  onuruna 10 Mayıs 2016 tarihinde verilen akşam yemeğine katıldı.  

Hürriyet Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN (sol başta) CHP genel başkanını Büyükelçi ile birlikte havaalanında karşıladı.

Sözcü Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı karşılama töreni haberine bu linkten ulaşılmaktdır. 

CHP  web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

alt

14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN (sol başta) ve 9. TKG üyesi EFENDİ AYGÜN (soldan 3.) T.C. Berlin  Büyükelçisi HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU tarafından düzenelenen  akşam yemeğinde CHP Genel Başkanı KEMAL KILIÇDAROĞLU (sağdan 2.) ile konuşarak, görüş ve önerilerini paylaştı.

Bizim Berlin Gazetesinde yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Haber türk sitesinde yayaınlanan ayrıntılı ziyaret programına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

T.C. Berlin Büyükelçiliği rezidansında düzenlenen akşam yemeğine kataılan işadamları CHP Genel Başkanına Almanya'da  yaşayan Türk işadamlarının içinde bulunduğu koşullar hakkında  bilgi sundu.

T.C.Berlin Büyükelçisi  HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU resmi temaslarda bulunmak üzere Berlin’i ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve beraberindeki  heyeti havalimanında karşılamıyarak, akşam yemeğinde ağırlamıştır.

alt

9. TKG üyesi EFENDİ AYGÜN (sol başta) ve 14. TKG üyesi REMZİ KAPLAN  (sağ başta) CHP Genel Başkan Yardımcılarına Almanya'da yaşayan Türklerin ekonomik ve sosyal durumları konusunda bilgi sundu. 

CHP Genel Başkanı KEMAL KILIÇDAROĞLU'nun  10-12 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirdiği Almanya ziyareti nedeniyle  Büyükelçilik Rezidansında düzenlenen  akşam yemeğine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya TSO önceki dönem başkanı, TOBB önceki dönem Yönetim Kurulu Üyesi  ÇETİN OSMAN BUDAK ile CHP Genel Başkan Yardımcıları  ÖZTÜRK  YILMAZ (soldan 2.) ve SELİN SAYEK BÖKE 'de  (sağdan 2.) katıldı.  

KEMAL KILIÇDAROĞLU'nun Berlin  ziyareti konusunda Berlin Büyükelçiliği facebook sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkte ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir. Türk-Alman İşadamları Birliği TDU kurucusu ve başkanıdır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da  düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya  temsilcisi olarak katılan EFENDİ AYGÜN ithalat, ihracat uluslararası pazarlama konusunda çalışan şirket sahibidir. Ayrıca emeklilik işlemleri, emlak ve finans sektöründe  danışmanlık ve kredilendirme işleri yapmaktadır. TDIHK ve BTEU Üyesidir.