alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar 10 Mayıs 2016 Salı günü gerçekleşen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni sırasında T.C. Cumhurbaşkanına Kazakistan kaftanı ve kalpağı takdim etmenin heyecanını paylaştı. 

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yitmiiki ülkeden katılan elli girişimci adına  MARAT  SHYRYMBAYEV (sağda)  Kazakistan'dan  gelen konukların ortak hediyesi olarak Cumhurbaşkanına işlemeli özel bir kaftan sundu.

Gümrük ve Ticaeret Bakanlığı web sayfasında yayınlanan fotoğraflıplaket töreni haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Yirmiiki ülkeden 19. TKG programına katılan elli konuk, Cumhurbaşkanına kaftan giyidirilmesi törenine eşlik etmenin heyecanını ve mutluluğunu paylaştı. Bu tören 19. TKG heyetini kaynaştıran ve bir aile olma duygusunu pekiştiren bir ortam sağladı.

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Törenine ait farklı fotoğraflara TOBB web sayfasındaki Fotoğraf Galerisi'ne ait  bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt