19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk heyet üyeleri 18 Mayıs 2016 Çarşamba akşamı İstanbul Ticaret  Borsası'nın tarihi binasında düzenlenen akşam yemeğine katıldı.

İstanbul Ticaret Borsası yönetimini temsilen  akşam yemeğine katılan İSTİB Başkan Yardımcısı  İlhan Koyunseven, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kamar, Alaatin Altuntaş M. Erkan Özefe, Meclis üyeleri, Attila Adalı, Abdulla  Cerman ve Genel Sekreter ALİ YAVUZ YİĞİT  konuklarla yakından ilgilenerek sorularını yanıtladı.

19. TKG programına Kosova'dan katılan FURKAN ERGÜLER (sol başta), AGİM MUSTAFA (soldan 2.) ve LEVENT GAŞ (sağ başta) İstanbul Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı  İLHAN KOYUNSEVEN'e heyet üyeleri adına bakır işlemeli bir tabak sundu.

TOBB 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapanış yemeği  18 Mayıs 2016 Çarşamba akşamı İstanbul Ticaret Borsası Tescil Salonunda İSTİB'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan  katılan ABRORJON AZIMOV (solda) İstanbul TB Başkan Yardımcısı İLHAN KOYUNSEVEN'e heyete gösterilen yakın ilgi için teşekkür ederek, Özbek çapanı (kaftan) ve başlığı takdim etti.

Bulgaristan'dan  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

19. TKG programına İran'ın Tebriz şehrinden katılan  NASSER POUR ABBAS VAFA (solda)  ve MORAD SAR KHEİR KHİABANİ  (sağda) İstanbul Ticaret Borsasına teşekkürlerini işlemeli bir tabak sunarak ifade etti.

TOB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girşimciler programına Afganistan'ı temsilen katılan NECİBULLAH ATAI  (sol başta),  MOHAMMAD BAKHSHİ  (soldan 2.)  ve  FAZEL RAHMAN ORAZ  (sağ başta)  İstanbul Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı İLHAN KOYUNSEVEN'e  Afgan kalpağı giydirdi.

19. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ (solda)  İstanbul Ticaret Borsası tarafından düzenlenen akşam yemeğine  karısı FATMEGÜL HÜSEYİN  ile birlikte katıldı.

İstanbul ticaret Borsası'nın web sayfasında yayınlanmakta  olan 19. TKG heyetinin ziyareti  haberine ve farklı fotoğraflara  bu linkten ulaşmak mümkündür.

19. TKG programına  katılan konuk heyet üyeleri, İstanbul Ticaret Borsası İdari ve Sosyal İşler Müdürü NİLÜFER  KAMAR'a kendilerine göstermiş olduğu özel ilgi nedeniyle teşekkür ettiler.