alt

TOBB tarafından düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'nın Köstence şehrinden katılan TANER REŞİT,  5 Haziran 2016 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Tuzla kasabasının belediye başkanlığı için aday oldu.

Romanya  Müslüman Tatar Türklerinin Demokrat Birliği üyesi olan  TANER REŞİT  taşımacılık ve gayrımenkul yatırım geliştirme sektörlerinde faaliyet göstermekte iken, Köstence iline bağlı Tuzla Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilmişti. Halen eşiyle birlikte Tuzla kasabasında market işletmektedir.

2 dönem belediye  meclis üyeliğini başarıyla yürüten 2. TKG programı katılımcısı  TANER REŞİT, belediye başkanı olarak göreve devam etme kararıyla aday olmuştur. Değerli arkadaşımızı kutluyor, başarılar diliyoruz. 

TANER REŞİT,  "Romanya  Müslüman Tatar Türklerinin Demokrat Birliği" Tuzla Şubesi   heyeti ile birlikte  31 Temmuz- 2 Ağustos 2015 tarihleri arasında Ankara'da  yapılan "2. Dünya Kırım Tatar Kongresi"ne katılmıştı. Kongre haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.