alt

10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan TİMUR HALİLOV (solda), Makedonya'dan İDRİS DERVİŞ (ortada) ve Yunanistan Batı Trakya'dan EROL AMET (sağda) 2016 Nisan ayında  pazar araştırması yapmak üzere Sırbistan'ın başkenti  Belgrad'da  buluştu.

alt

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan temsilcisi olarak katılanTİMUR HALİLOV (solda),  sahibi olduğu TES Consulting  Ltd. şirketi ile  Bulgaristan'da iş yapan şirketlerle çeşitli konularda danışmanlık hizmeti vermektedir. 

TES  Danışmanlık şirketi tarafından verilen hizmetlerle ilgili detaylı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.  

10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Makedonya'dan katılan İDRİS DERVİŞ (ortada),  inşaat malzemeleri ve banyo ürünleri toptan satışı yapan şirket sahibidir.  Makedonya Türk İşadamları Birliği - MATİB ve Makedonya Türkiye Ticaret Odası- MATTO üyesidir. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen  10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Batı Trakya bölgesinden  Gümülcine şehrinden katılan EROL AMET (ortada) Bursa Uludağ Gıda Mühendisliği mezunudur. Yoğurt, ayran, peynir, tereyağı vb süt ürünleri üretimi yapan şirket sahibidir ve Gümülcine Sanayi Odası üyesidir.