alt

1. TKG programına Kosova'dan katılan ÖMER MACUN (sağda) ve  19. TKG programı aday üyesi  FURKAN ERGÜLER (ortada)  DTİK Kurultay çalışmalarını 10. TKG üyesi ENİS CABRATİ'nin ağabeyi ve Prizren Esnaf  İşadamları Derneği önceki dönem başkanı EDİZ CABRATİ (solda) ile birlikte  izledi. 

alt

1. TKG  programına Kosova'nın Prizren şehrinden katılan ADNAN MUHAMETİ (sol başta)  Kurultay'dan sonra bir süre daha  İstanbul'da kalarak  iş görüşmeleri yaptı, arkadaşları ile görüştü ve İstanbul'un sevdiği tarihi mekanlarını yeniden ziyaret etti.

alt

26-27 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul'da Lütfü Kırdar Kongre Salonunda düzenlenen DTİK Dünya Türk Girişimciler Kurultayına katılan Kosova heyeti üyeleri  19. TKG programı katılımcı adayı FURKAN ERGÜLER (sol başta) 1. TKG programı katılımcıları  ÖMER MACUN  (soldan 2.) ve ADNAN MUHAMETİ (sağ başta) ile Prizren Esnaf İşadamları Derneği önceki dönem başkanı EDİZ CABRATİ (sağdan 2.) Kurultay çalışmalarına etkin olarak katılım gösterdiler. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Mayıs 2005'de düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan ADNAN MUHAMETİ  (solda)  2016 DTİK Kurultayının oturumlarını dikkatle izledi.