alt

18. TKG üyesi ALİNA POTAPOVA  wafle üretim tesisi kurmak  üzere, bisküvi ve gofret  üretim hatları kuran  ve makinelerini yapan şirket yetkilileri  ile görüşmek üzere 5 Nisan 2016  Salı günü Karaman'a giden Ukraynalı iş adamları grubuna tercüman olarak eşik etti.   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan ALİNA POTAPOVA, kamu ile ilişkilerde danışmanlık hizmeti ve sözlü ve yazılı tercüme hizmetleri sunan www.tercuman.com.ua  şirket sahibidir. www.steklopodiyom.etov.com.ua portalı üzerinden    toptan ve perakende otomotiv yedek parça ticaretini yürütmektedir.

alt

KKTC'den 18. TKG üyesi  GİZEM ÇELİKER (solda) 8-10  Nisan 2016 tarihleri arasında  KKTC temilcisi olduğu tekstil/kon feksiyon firmalarını ziyaret ederek, yeni sezon ürünlerini inceledi ve KKTC piyasasına sunmak üzere seçtiği  modellerin siparişlerini verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER   konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası Meclis Üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır.