alt

14. TKG programına Almanya'dan katılan HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK DTİK Dünya Türk Girişimciler Kurultayı nedneiyle İstanbul'da bulunduğu 26-27 Mart 2016 tarihlerinde Kocaeli yakınlarında bulunanve  bazı parçaların üretiminde birlikte çalıştığı  fabrikaları da ziyaret ederek, iş görüşmeleri yapma fırsatını değerlendirdi.

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'nın Stutgart şehrinden katılan HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK                   kalıp üretimi, plastik enjeksiyon, beyaz eşya, elektronik araba parçası ve makine parçaları üretimi ve montajı yapan şirket sahibidir.  Stuttgart (IHK) Sanayi Odası üyesidir. 

alt

14. TKG programı heyet başkanı Almanya'dan REMZİ KAPLAN (solda) 26-27 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen DTİK Dünya Türk Girişimciler Kurultayında Avrupa Komitesi Üyeliğine yeniden seçildi.

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN, Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir.

alt

14. TKG programına Almanya'dan katılan CİHAN MUTLU AKTÜRK (solda) proje yönetimi, arabuluculuk ve danışmanlık alanında faaliyet gösteren, şirket sahibidir. MÜSİAD Almanya Gençlik Kurulu Kurucu Başkanıdır. MÜSİAD Berlin Hizmet Sektör Kurulu üyesidir.