alt

10. TKG programına Bulgaristan'dan katılan TİMUR HALİLOV  (sol başta), Makedonya'dan İDRİS DERVİŞ (soldan 2.) ve Yunanistan Batı Trakya'dan EROL AMET  (sağ başta) DTİK Dünya Türk  Girişimciler Kurultayı vesilesiyle İstanbul'da buluştu. 

alt

10. TKG üyeleri; Makedonya'dan İDRİS DERVİŞ (sol başta), Yunanistan'dan EROL AMET (soldan 2.) ve Bulgaristan'dan  TİMUR HALİLOV (sağ başta) DTİK Avrupa Komitesine aday olan  Almanya'dan 15. TKG  üyesi  ZEKERİYA BAYRAK'a  (sağdan 2.)  başarılar diledi. 

alt

10.TKG programı katılımcıları  Makedonya'dan İDRİS DERVİŞ (sol başta) Batı Trakya'dan EROL AMET (soldan 2.) ve Bulgarsitan'dan TİMUR HALİLOV (sağdan 2.) DTİK Kurultayını birlikte izledi. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan EROL AMET (sol başta), İDRİS DERVİŞ (sağdan 2.) ve TİMUR HALİLOV (sağ başta)  programın ardından 2010 yazında gerçekleşen Ohri Gölü buluşmasını ardından bir krz daha görüşmüşlerdi.  

10. TKG programı sırasında  Ankara'da tanışan ve 6 yıl sonra DTİK Kurultayı nedeniyle 3. kez buluşmaktan  heyecan ve memnuniyet duyan dönem arkadaşları yolculuk ve konaklama programlarını birlikte yaparak, Kurultay salonunun hemen karşısında,  Harbiye'de TrypBy Wyndham Hotel'de konakladı.