alt

18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER (sağdan 2.) Kıbrıs Türk Ticaret Odası'nın 53. Genel Kurul toplantısında Lefkoşa bölgesinden Oda  Meclisi Üyeliğine seçildi.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın (KTTO), 53. Olağan Genel Kurul toplantısı 2 Nisan  2016 Cumartesi günü KTTO Konferans Salonu’nda gerçekleşti. 

Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın (KTTO) 53. dönem Olağan Genel Kurulu’nda seçilen  elli üyeli yeni Meclisi, ilk  toplantısını 4 Nisan 2016 Pazartesi akşamı KTTO Konferans Salonu’nda gerçekleştirerek, Oda Başkanı, iki Başkan Vekili ve altı Yönetim Kurulu üyesinden oluşan dokuz kişilik yeni Yönetim Kurulu’nu belirledi.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası meclis üyeliği seçimi konusundaki ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER   konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır.